Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yapmıstım testi canımBen göremedim sabah ilk idrarla yapın
İlk idrar olayı ne ki ? Ben akşam yapmştm çkmştıBen göremedim sabah ilk idrarla yapın
Böyle belirgin olmayanla ilk idrarda daha net çıkıyor o yüzden ilk idrar dedimİlk idrar olayı ne ki ? Ben akşam yapmştm çkmştı![]()
1 ay diyebiliriz canımBende göremedim canım kaç gün geçti
Anladım canım haklısın zaten banada oyle demislerdi ondan sabah yptm bide sizlere sormak istedimBöyle belirgin olmayanla ilk idrarda daha net çıkıyor o yüzden ilk idrar dedim
Bariz çıkması lazimdi canım o zaman. Sen pazartesi bi dr a görün1 ay diyebiliriz canım
Gecen ay adet oldum Bubay 1 gun surdu surmedi bende 10 gun sonra bugun yaptmBende göremedim canım kaç gün geçti
Evet insallah kotu bisey cikmaz korkudan uyuyamiyorumBariz çıkması lazimdi canım o zaman. Sen pazartesi bi dr a görün
Hmm anladm teşekkür ederimBöyle belirgin olmayanla ilk idrarda daha net çıkıyor o yüzden ilk idrar dedim
Yazacaklarım yazılmış.Tekrar konu acıyorsun
Uzaktan aynı resmi paylasıyorsun
Yarın sabah ilk idrarınla testini yenile bu resimden hic anlasılmıyor
Adettende yeni cıktıgını söylüyorsun olasılık pek görünmüyor
6. Güne göre çok silik. Ama ilk beş dk içinde çıktıysa gebesiniz galibaSelam kızlar. 6 gün geçti. Test yaptım. Sonuç pozitif mi sizce??