Bence biraz daha bekleyin testi tekrarlayın.Eki Görüntüle 3022175
Yumurtlamamin pik yaptigi günü 1 sayarsam bugun 11.günüm bu sekilde cikti ilk 10 dakikada cikti kuruyunca degil yani hemen cikti 10 dakikada cok silik hayali bi cizgi
Başka testiniz varmı tekrarlayın bakalım koyulaşma olucakmıEki Görüntüle 3022175
Yumurtlamamin pik yaptigi günü 1 sayarsam bugun 11.günüm bu sekilde cikti ilk 10 dakikada cikti kuruyunca degil yani hemen cikti 10 dakikada cok silik hayali bi cizgi
2 saat sonra çıkan çizgileri pek kabul edilmiyor genelde ilk 5-10 dk içinde çıkması gerekiyor benim bildiğim adet gecikmesini bekle benceSlm adetime 5 gun kala testi yaptim 2 saat sonra 2 cizgi silik cikti sizce varmi birsey umutlanimi
Çok silik bı cizgi gözüküyor ama bence biraz daha bekleyin geç döllenme vs olaylarına karşın 1 hafta sonra tekrarlayın bence bekleyebilirsenizEki Görüntüle 3022175
Var sabah tekrar test yapacagım kan verdim ama yarin ogleden sonra cikacakmis sonucBaşka testiniz varmı tekrarlayın bakalım koyulaşma olucakmı
Aslinda sabah kan verdim ama yarin cikacakmis ogleden sonra cok sabirsizlaniyorum merak ediyorum insallah yanilmam vardir saglikli sekildeÇok silik bı cizgi gözüküyor ama bence biraz daha bekleyin geç döllenme vs olaylarına karşın 1 hafta sonra tekrarlayın bence bekleyebilirseniz
Sonuç çıkınca beni etiketlermisin çünkü aynu çizgi cıktı bendedeVar sabah tekrar test yapacagım kan verdim ama yarin ogleden sonra cikacakmis sonuc
Tabiki etiketlerim canim insallah seninde benimde olmusturSonuç çıkınca beni etiketlermisin çünkü aynu çizgi cıktı bendede
İnşallah dogrudur testlerTabiki etiketlerim canim insallah seninde benimde olmustur
Insallah canim insallahİnşallah dogrudur testler
Hadi bakalım inşallah bebiş sağlıklı bir şekilde seninledirAslinda sabah kan verdim ama yarin cikacakmis ogleden sonra cok sabirsizlaniyorum merak ediyorum insallah yanilmam vardir saglikli sekilde
Merhaba kan sonucunuz çıktı mıEki Görüntüle 3022175
Malesef negatifMerhaba kan sonucunuz çıktı mı
Malesef negatif cikti sonucumSonuç çıkınca beni etiketlermisin çünkü aynu çizgi cıktı bendede
Saglık olsun canım adet olmadıysan bekle dahaMalesef negatif cikti sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?