Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 3 gündür adettim geçti dün çok az kahve rengi akıntım oldu bu sabah test yaptım ( ama ilk idrarla yapamadım ilk idrardan 1 saat sonra yaptım) testim böyle çıktı bel ağrım ve kasık ağrım var sizce gelebelik var mı?
Kızlar 3 gündür adettim geçti dün çok az kahve rengi akıntım oldu bu sabah test yaptım ( ama ilk idrarla yapamadım ilk idrardan 1 saat sonra yaptım) testim böyle çıktı bel ağrım ve kasık ağrım var sizce gelebelik var mı?
Kuru kan atmışsınız yani içerde kalan pis kanı atmışsınız yüksek ihtimalle.gebelik varsa zaten fotoğrafta görünür bir siliklik olurdu. Kasık ağrılarınız normalde bebek rahme yerleştiyse başlar döllenme aşamasında birşey hissedilmez. Rahme yerleşme olsaydı da idrar pozitif sonuç verirdi. Adet gecikmeniz 1 yada 2 haftayı bulduğu vakit tekrar deneyin belki geç yumurtlama olmuştur herşey olabilir. Adet gecikmesinin 10 günü geçmesi gerek minimum gebelikten şüphelenmeye başlamak için.