Sizce gebelik varmı?

Ardnlina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
3.358
9.676
108
Kızlar 3 gündür adettim geçti dün çok az kahve rengi akıntım oldu bu sabah test yaptım ( ama ilk idrarla yapamadım ilk idrardan 1 saat sonra yaptım) testim böyle çıktı bel ağrım ve kasık ağrım var sizce gelebelik var mı?

Eklentiler

• 9297CDD0-A2A9-452B-AB96-CC4EC1C4719A.webp
    9297CDD0-A2A9-452B-AB96-CC4EC1C4719A.webp
    14 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar 3 gündür adettim geçti dün çok az kahve rengi akıntım oldu bu sabah test yaptım ( ama ilk idrarla yapamadım ilk idrardan 1 saat sonra yaptım) testim böyle çıktı bel ağrım ve kasık ağrım var sizce gelebelik var mı?
Her hangi bir çizgi göremiyorum ikinci çizgi yok sanırım maalesef negatif 😔

Kuru kan atmışsınız yani içerde kalan pis kanı atmışsınız yüksek ihtimalle.gebelik varsa zaten fotoğrafta görünür bir siliklik olurdu. Kasık ağrılarınız normalde bebek rahme yerleştiyse başlar döllenme aşamasında birşey hissedilmez. Rahme yerleşme olsaydı da idrar pozitif sonuç verirdi. Adet gecikmeniz 1 yada 2 haftayı bulduğu vakit tekrar deneyin belki geç yumurtlama olmuştur herşey olabilir. Adet gecikmesinin 10 günü geçmesi gerek minimum gebelikten şüphelenmeye başlamak için.

Back
X