Arkadaşlar merhaba ilk defa yazıyorum bilgisi olan cevap verirse çok mutlu olurum 2 aydır bebek istiyoruz 2 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim ve en son 27 ağustosta adet oldum bu ay yumurtalama günlerini değerlendirdik normalde kimyasal gebelik geçirdiğim ay bütün belirtilerim vardı anlamıştım yani hamile olduğumu. Normalde adet günüm yaklaşırken belirti gösterirdim ancak bu ay ne adet ne de hamilelik belirtisi var bende adetim 4 gündür gecikiyor gecikmeden 1 gün önce test yaptım ama negatif son 5 6 gündürdü kasıklarım ağrıyor karnıma kramp giriyor ve halsizim sizce tekrar testi ne zaman tekrarlamalıyım böyle olup pozitif gören varmı ümitlenmek istemi
Arkadaşlar merhaba ilk defa yazıyorum bilgisi olan cevap verirse çok mutlu olurum 2 aydır bebek istiyoruz 2 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim ve en son 27 ağustosta adet oldum bu ay yumurtalama günlerini değerlendirdik normalde kimyasal gebelik geçirdiğim ay bütün belirtilerim vardı anlamıştım yani hamile olduğumu. Normalde adet günüm yaklaşırken belirti gösterirdim ancak bu ay ne adet ne de hamilelik belirtisi var bende adetim 4 gündür gecikiyor gecikmeden 1 gün önce test yaptım ama negatif son 5 6 gündürdü kasıklarım ağrıyor karnıma kramp giriyor ve halsizim sizce tekrar testi ne zaman tekrarlamalıyım böyle olup pozitif gören varmı ümitlenmek istemiyorum
Bence aklina takilacagina kan vermen daha iyi en iyi sonuc kanda belli olur gebelik testleriyle ugrasma kimyasal gebelik gecirdiysen bende dis gebelik gecirdim hamile kalmak istiyorum 3 gunde bir kan olcturuyorum