• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce; "Gelecek vaad eden" genç oyuncular kimler?

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
32
yerli olur yabancı olur gelecek vaad eden oyuncular kimler ??
benm seçimim dolunay soysert..
275c229e9533f5bd266e8a68623639e3.jpg

Dolunay Soysert
Doğum Yeri : Adana
Doğum Tarihi : 25 Mart 1973
Eğitimi : Lisans

Çerkes kökenli olan Dolunay Soysert, orta ve lise eğitimini Özel Moda Kolejinde bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda çalışmıştır. İlk kamerayla tanışması Cumhuriyet filminde Latife Hanımı canlandırmasıyla başlamıştır. Daha sonra Nebraska Üniversitesi Drama ve Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Amerikadan döndükten sonra Sultan Makamı ve Omuz Omuza dizilerinde rol almıştır.Tiyatro sahnesinde Buluşma adlı oyunda Marilyn Monroe'yu ve Ayşe Müzikalinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

bencede dolunay soysert...
çok sevıyorum ben bunu kadını yaa.....
tvde çıktıgı zaman eşim (yıne senınkı çıktı) dıyor....

kesinlikle dolunay soysert çok kaliteli gerçekten gelecek vaadeden bir oyuncu bence..

umarım hakettiği yerlere en kısa zamanda gelir....

Kadın oyuncular Özgü Namal,Dolunay Soysert,Elif Özge Özder ve Fadik Sevin Atasoy,erkeklerde ise Umut Kurt,İsmail Hacıoğlu,Okan Yalabık ve Ertan Saban.

Özgü Namal, Nehir Erdoğan, Dolunay Soysert, Özge Özberk, Sevinç Erbulak.
Tolgahan Sayışman :asigim: Kıvanç Tatlıtuğ, Özgür Çevik

arkadaşlar ben yıllar önce fadik sevin atasoyu tiyatroda müzikal bir oyunda izledim.O zaman tv de tanınmıyordu.Ben yeteneği karşısında donup kalmıştım.Başarılı.Ancak malesef iyi bir projede olamadı.iyi bir projede olabilmemsi ümidiyle.özge özberk,özgü namal ve popüler olmasını sevmeme rağmen oyunculuğu iyi olan beren saat.

Back
X