Sizce Geri Döner mi? Ne Yapmalıyım?

Kiyara

Oğlak
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
25
4
6
1 aylık bir ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu, yazın tatildeyken birden pat diye benden ayrılmak istedi, dödüğünde biraz konuştuk sebebini, geri bir araya gelir gibi olduk birkaç gün sonra yapamadığını bunaldığını kafasının çok dolduğunu düzenli ilişki istemediği , 1 ay kafasını dinlemesi gerektiğini söylerek benden ayrldı. Bunun üzerinden 3 ay geçti ben yazmadım sormadım aramadım, onu kendi haline bırakmıştım, sonra faceden beni eklediğini gördüm (önceden face hesabı yoktu), içime kurt düştü 3 gün düşündüm ona arkadaş kalmak istemediğimi söylemiştim çünkü dayanamadığım için kabul ettim faceden. max 5 gün sonra kendimi sürekli onu takip ederken ne yaptığını kurcalarken bulduğum için acı çekmeye başladım unutamamışım onu belli bende daha fazla üzülmemek için onu çıkardım arkadaşlıktan.İnstagramdanda sildim. Ama o instadan takip ediyor gibi gözüküyor bilmiyorum giriyor mu hesabına ama. whatsappda da ekliyiz birbirimizde sizce ne olur halimiz? Geri döner mi? Sürekli bir beklenti içine girmeye başladım onun bu hareketi yüzünden kafam dolup duruyorr. Günlük işlerimi bile halledemiyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen yorumlarınız önemli benim için.

Kendi sagligini dusunerek sosyal medyadan silmissin iyi yapmissin. Onun ne dusundugunu bilemem ama sen kendini dusunmek zorundasin. O nasil bencilse sen de oyle olmalisin. Burdaki tanimi bencilligin, onunla ilgili beklentilerine son vererek kendini dusunmen. Kendi mutluluguna odaklanman, bencillik bu iste.

Ona gelince , belli ki özgür takilmak , iliski sorumluluguna girmemek ona daha iyi geliyor. Belki seni yedege aldigi icin ekledi, sevdigini biliyormus cunku. O bu surecte bir iliskiye baslasa ve aşık olsa ve bunu facebooktan ilan etse sen de bunu gorsen ne uzulurdun degil mi? Bu durumu yasadim ben, cok acı bir sey. Hala hatirladikca o acı hissi duyarim. O kadar benciller ki senin ne dusunecegini umursamazlar bile. Kendini korumaya al ve onu takip etme. Onunla iliskiye baslayabilmek icin kendi mutlulugundan taviz verme. Cunku fedakarligi takdir etmiyorlar. Ararsa seni , ondan ne bekledigini ozetlemeden soyle. Ona uyarsa ne ala, uymazsa kendi bilir, kendi kaybi. Sen kendine deger vermezsen kimse vermiyor. Hakkinda hayirlisi olsun. Bu arada bunlar benim fikirlerim, yine de sen bilirsin.

Kendi sagligini dusunerek sosyal medyadan silmissin iyi yapmissin. Onun ne dusundugunu bilemem ama sen kendini dusunmek zorundasin. O nasil bencilse sen de oyle olmalisin. Burdaki tanimi bencilligin, onunla ilgili beklentilerine son vererek kendini dusunmen. Kendi mutluluguna odaklanman, bencillik bu iste.

Ona gelince , belli ki özgür takilmak , iliski sorumluluguna girmemek ona daha iyi geliyor. Belki seni yedege aldigi icin ekledi, sevdigini biliyormus cunku. O bu surecte bir iliskiye baslasa ve aşık olsa ve bunu facebooktan ilan etse sen de bunu gorsen ne uzulurdun degil mi? Bu durumu yasadim ben, cok acı bir sey. Hala hatirladikca o acı hissi duyarim. O kadar benciller ki senin ne dusunecegini umursamazlar bile. Kendini korumaya al ve onu takip etme. Onunla iliskiye baslayabilmek icin kendi mutlulugundan taviz verme. Cunku fedakarligi takdir etmiyorlar. Ararsa seni , ondan ne bekledigini ozetlemeden soyle. Ona uyarsa ne ala, uymazsa kendi bilir, kendi kaybi. Sen kendine deger vermezsen kimse vermiyor. Hakkinda hayirlisi olsun. Bu arada bunlar benim fikirlerim, yine de sen bilirsin.

Yorumunuz için teşekkür ederim, haklısnız bende kendimi düşünmeye çalışıyorum.

Back
X