Slm arkadaşlar.benim derdim şöyle.esimin bir arkadas grubu var erkekler sözde çok iyi anlaşıyorlar ama kadınlar arasında kimi zaman gizli kimi zaman aleni bir cekememezlik trip halleri var.ben bu gruptan sadece bir ablayı çok seviyordum.bu ablayı dönük bir tip olduğu için fazla tutmazlardi.grubun diğer üyeleriyle biz hep gorusurduk bı ablayida bize kim gelse biz nereye gitsek hep cagirirdik.bu anlamında bir kızı var.kizin herşeyi de yanında olurduk onlarda beni seviyordu bende onlari.neyse bu abla diğer arkadaşlardan hep dert yanardi.sonra olanlar oldu onlardan bir ışık görmesiyle bizi satması bir oldu.bende yaptığı muameleye çok kırılarak gruba ve bu ablaya mesafe koydum.bu sırada bu abla sevmedikleriyle can ciğer oldu.hatta benide bu gruptan dışlamak için herşeyi yaptı.ben tepkisiz kaldım ve o sıra hepsine mesafeyi koydum.meydan onlara kaldı ve dışlanan biz olduk.neyse bu ablanın o sıralarda kızı nişanlandı.buyuktur eski günlerin hattına flndir diye nişanına gittik.ama nisanda kendimi öyle kötü hissettim ki kimse yüzüme bakmadı gelin olacak kız dibimden defalarca geçti bir hosgeldin bile yok diğer sevmiyoruz dedikleriyle bir nuspetler.bebde erkenden çıkıp geldim ama gelirken de ağlayarak geldim o derece.sonra hiç aramadım.kendi birgün aradı beni.yine hiç belli etmeden normal konuştum.nisandan laf açılınca kızının yaptığına çok kırıldığımı söyledim.tabi o kendini haklı çıkarıyor sen gelseydin madem bizim yanımıza fln filan.bebde bı daha aramadım ozamandan beri.yakin zamanda evimi defistirdim normalde hergun arayan insan ne aradı sordu.aradan bir iki hafta geçince güle güle otur diye aradı.ama bu görüşmediğini süre zarfincada o sürekli kotuledikleriyle öyle canciger oldu anlatamam.sosyal medyada fln fotolar nuspetler.onlardan iyi olduklarimida bana karşı kışkırttığı bı düşünüyorum ben sadece tepkisiz kaldım.simdi bu ablanın kızının dufunu var haftaya ve ben gitmeyecegimi eşime söyledim.ama oda içten içe sanki onları tutuyor gibi.ben artık beyninde bitirdim üzülmüyorum ama esimde çok iyi insanlar fln deyince sinir oluyorum.nerdeyse kızın cocuklugundan beri birlikteydik.guya beni çok severlerdi.simdi benden kötüsü yok.siz benim yerimde olsaydınız gidermiydiniz