- 28 Mart 2020
- 7
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Zeytincigim
Merhaba arkadaşlar benim için ciddi sorun olan bi konu hakkında sizlere danışmak istiyorum ; ben çalışmıyorum 4yaşında kızım var ve 2aylık hamileyim yani evdeyim .eşimin de iş yeri korono olmasına rağmen bırakın izin vermeyi mesai bile yaptılar dekorasyon firmasında iç mimar hergün neredeyse farklı eve proje çizmeye ve ölçü almaya gidiyorlar .sürekli farklı müşteri görme durumu olunca eşim evimizin üst katındaki yatak odasında yaşamaya başladı 20gündür .hiç bir şekilde eşimi görmedim mesela market alışverişini yapıp merdivene koyuyor ben 2gün sonra alıyorum sabunla kapalı olan herşeyi yıkıyorum .bu 20günde sadece camdan dışarı baktık kızımla yani sıfır temas sıfır risk bir nevi.annem babam da 60a yakınlar emekli ikisi ama markete felan gidiyorlar her gün bide gitmeyin toplu alın desem de hergün illa bişey eksik diye çıkıyorlar ciddiyeti anlamıyorlar gibi geliyor sanki bana telden görüştüğümüz kadarı ile .ben ise 3gündür mutfağa giremiyorum her yer kokuyor gibi kusmktan bi hal oldum zaten psikolojik olarak çöktüm işte kontrollere gidemiyoruz virüs ,eve hapsolmak vs. Kızıma yemek zor yediriyorum ögürmekten.eşime dedim annemler mi gitsem izin vermedi en başta sonra sen bilirsin ama onlar markete çıkıyor dedi .öyle olunca iki arada bir dere de kaldım sizce ne yapmalıyım ki ?gerçekten karar veremiyorum ....