Sizce haklı mıyım haksız mıyım??

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.109
735
323
Merhaba arkadaşlar..
5 yıldır görüştüğüm biri var. Tabi kesintisiz değil. Ayrılıp barıştık. Hatta nişanlandık ayrıldık. :) En son geçen yaz ayrıldık.

Geçen yaz onların yazlığına tatile gidecektik ama çok büyük kavga ettik. O da rusyadan netten hemm ağustosta hem de ekimde tanıştığı bi kadını getirtti tatile gittiler yazlığa.

Daha sonra 2 -3 ay önce tekrar bana dönmek istedi. Yazılar yazdı sensiz mutsuzum dedi. Lütfen dön yeniden deneyelim dedi. Bir sürü dil döktü. Bi süre sonra dayanamadım.

1.5 aydır yeniden başladık. Herşey iyi gidiyordu. Şimdi tatil meselesinden tartıştık. O bana yine yazlığa gidelim dedi ben kabul etmedim oraya gittiğimde kötü oluurm diye.. başka yere gidelim dedim. O da ben otelleri sevmiyorum dedi. O zaman ayrı ayrı gidelim dedim tamam dedi. Ben de ayrıldım olmuyo dedim.

Ama şimdi düşünüyorum acaba gereksiz yere mi tepki verdim yoksa haklı mıyım?

nasıl rusyadan kız getirtti :53: :53: bildiğin parayla kiraladı yani kadınları :53: ayrı ayrı tatile gidelim demek ne oluyor :53:
çok az detay var bu yazıda ama bu kadarı bile yetti inan ki. bazen insan içinde olunca anlayamıyor bazı şeyleri. dışardan bi göz gerekebiliyor.. 5 yıl boyunca ne köy ne kasaba olabilmiş ayrılmalı barışmalı bu ilişkiden hiçbişey olmaz. beş yılını vermişsin daha fazla zamanını verme bari. yazık, gençliğine giden yıllarına yazık.. :50:

ayrılmak en doğru karar
böyle alışkanlıkları olan birini ne yapsan durduramazsın
yaptığı hoş değil amacı boş kalmamak
hakkında hayırlısı olsun...

Haklısıız kızlar.
Az önce yine yazıştık. Evlensek de mi böyle diyeceksin dedi. O zaman arabaya da binmemen gerekiyor bu mantık bana uymuyor dedi. Bende anlayışlı olup orta yolu bulmaya çalıştığımı ama hep benden fedakarlık beklediğini söyledim. Ve yapacak birşeyim yok dedim. Bilmiyorum. Elbette evlensek böyle birşey demeyeceğim.

Benim sizlere asıl sorduğum tekrar yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. Bana çok büyük konuştu başlarken. Sadece ben mi abartıyorum acaba diyorum. Yazlığa gitme meselesini sonuçta benden ayrı idi.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

yurtdışından bayan getirtme olayına takıldım... ayrılıklar,barışmalar tamam da, özel zevkleri garipmiş biraz, siz ayrılınca 3 ay arayla iki kadınla tatil yapması falan, basit,ucuz tavırlar bence... ya çok zengin ya çok rahat bilemedim... ama koca olur mu bu adamdan oturup düşünmek lazım....

Siz tanırsınız siz bilirsiniz diyemicem herşey açık gibi.
Bu adam boş kalmayı sevmiyor.
O olmadı diğeri, diğeri olmadı sen gel. Kendinizi ve duygularınızı kullandırtmayın.
5 yılda bir yere varamadıysanız bu adamla bundan sonrada devam etmeyin onunla.

Son düzenleme:
Back
X