sizce hakli miyim

fazla abartmamışmısınız

Aynen çok abartılı bir tepki.İş ortamında veya ailevi ortamlarda normal.Örneğin bir akrabamız yoldan geçse eve bırakayım dese yolumun üstüyse binerim herkes uçkur peşinde değil ya da erkek delisi değil.Karşındaki terbiyeli bir insansa tanıyorsundur sen zaten kendini biliyorsun öyle her önüne gelen arabaya da binmiyorsan sorun ne olacak.Kadın erkek değilde insan olarak görmek lazım.

İnsallah oyle olur gerci ders programlari uyusmayinca pek olmayacak gibi gorunuyor ama yine denk gelirse bakalim ne olacak.olayi buyutup olay haline getirmedigim icin insallah yine bana soyleyecegini dusunuyorum bakalim

En son kadına hayır diyemem mi dedi yoksa seni onayladı mı ? Olur dediyse çok üsteleme kafanda da kurma.Herşeyin fazlası zarar.Sen söyleyeceğini söylemişsin uyarmışsın.Eşin zaten sana gelip anlatan biri.Aldatma gibi olaylara da tepki gösteren bir insan.Bindirmem diyorsa bindirmez.Eşinin sana olan davranışlarından,halinden ,tavrından anlarsın zaten

Hayır diyemem dediyse de o kadından hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum bir şekilde başka tarafa gidiyorum v.b mazeret uydur de.

Eşin normal bir şey olduğunu düşünüyor çünkü bu normal bir şey. Bırakın artık bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen gözlerinizden ateş çıkarmayı. Yani şimdi sen başka bir adamla kadını aynı arabada görsen hemen haklarında böyle şeyler düşüneceksin ve belki de hiç günahı olmayan insanların günahına gireceksin öyle mi? Bir de işin şu boyutu var, erkekler biraz tuhaftır. Sen bu işin üstüne gittikçe eşin o kıza acaba bir şey mi var gözüyle bakacak ve yine belki de ilgileneceği yoksa bile ilgilenecek sayende.
tanımadığımız insanlar bizi ilgilendirmez.
ancak eşimle yabancı bir kadını aynı araçta yalnız görürsem hiç hoş şeyler düşünmem.
"ah canım kocam, kadın arkadaşıyla, ne güzel" diyecek genişlikte değilim. mahvederim o kocayı.

tanımadığımız insanlar bizi ilgilendirmez.
ancak eşimle yabancı bir kadını aynı araçta yalnız görürsem hiç hoş şeyler düşünmem.
"ah canım kocam, kadın arkadaşıyla, ne güzel" diyecek genişlikte değilim. mahvederim o kocayı.
Çok şükür kocamın namusuna da güvenim var kendime de. Birgün kocamdan bu şekilde şüphelenecek kadar güvensizleşirsem zaten evliliğimizin temeli sarsılmış demektir. Zaten benim engellememle sadık kalacaksa onun adı sadakat değil köleliktir. O benim kocam, çocuğum değil. Her hareketini, konuştuğu, tanıştığı her insanı tanımak da zorunda değilim. Birgün kocamı bir arabada tanımadığım bir kadınla gorursem elbette merak ederim ama aklıma ilk gelecek şey sizin düşündüğünüz olmaz. Kocam da beni aynı şekilde görse aklının ucundan bile kotu şeyler geçmez. Birbirimize olan sevgimiz de guvenimiz de tam. Başta da söyledim zaten birbirimizden şüphelenecek kıvama geldiysek o evliliği yürütmenin de anlamı yok.

En son kadına hayır diyemem mi dedi yoksa seni onayladı mı ? Olur dediyse çok üsteleme kafanda da kurma.Herşeyin fazlası zarar.Sen söyleyeceğini söylemişsin uyarmışsın.Eşin zaten sana gelip anlatan biri.Aldatma gibi olaylara da tepki gösteren bir insan.Bindirmem diyorsa bindirmez.Eşinin sana olan davranışlarından,halinden ,tavrından anlarsın zaten

Hayır diyemem dediyse de o kadından hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum bir şekilde başka tarafa gidiyorum v.b mazeret uydur de.
en son uzuluyorsan bir daha bahane bulurum almam dedi.insallah da oyle olur

Back
X