Sizce haksiz miyim

katra212121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
336
168
33
43
Babam evlat ayrimi yapan biri.ezelden beri ablamin hatalarini hic gormedi hep gormezden geldi.en az ablam kadar saygili hurmetliyim ona karsi.fakat babam anlam verilemeyecek derecede ayrim yapiyor.ablam evlendi.babam ona beyaz esyasindan tutun yuklu miktar taki takti.ben evlendim afedersiniz ic camasirsiz gelin oldum.gecen sene ablamla kisa araliklarla dogum yaptik.ben uzak memleketteyim gelemedim aile ziyaretine.ablam babamlarla ayni sehirde ayni mahallede.bir haftadir gelmeme ragmen benim cocuguma hic ilgi gostermezken ablaminkine sanki 1 yildir yegenimi gormemiscesine ilgi gosteriyo.hep yegenimi seviyo. kizimin yuzune bile bakmazken onunkini oyle icten sevmesi beni kiriyor derinden.dun odadayim kizimla.ablamla ogluda odada.babam yegenimi sevdi.sonra cikti kapi arkasindan el kol sakalari yapiyo.yegenimde ona gulucukler atiyo.kizimda onlara bakiyo.icim sizladi.ben kucukken cok ilgisiz buyudum simdi ayni seyleri yavrum yasasin istemiyorum.yaz sonuna kadar kalmayi dusunurken simdi bayram sonrasi donmeyi dusunuyorum sessiz hurmetli bir sekilde kimseye bu konuyu acmadan.sizce haksiz miyim

Haksız değilsiniz ama ne yapabilirsiniz ki?
Konuşup üzüldüğünüzü belli edin, düzelmezse siz sağ o selamet olsun.
Neden kendi kendinize acı çektiresiniz ki?

Babam evlat ayrimi yapan biri.ezelden beri ablamin hatalarini hic gormedi hep gormezden geldi.en az ablam kadar saygili hurmetliyim ona karsi.fakat babam anlam verilemeyecek derecede ayrim yapiyor.ablam evlendi.babam ona beyaz esyasindan tutun yuklu miktar taki takti.ben evlendim afedersiniz ic camasirsiz gelin oldum.gecen sene ablamla kisa araliklarla dogum yaptik.ben uzak memleketteyim gelemedim aile ziyaretine.ablam babamlarla ayni sehirde ayni mahallede.bir haftadir gelmeme ragmen benim cocuguma hic ilgi gostermezken ablaminkine sanki 1 yildir yegenimi gormemiscesine ilgi gosteriyo.hep yegenimi seviyo. kizimin yuzune bile bakmazken onunkini oyle icten sevmesi beni kiriyor derinden.dun odadayim kizimla.ablamla ogluda odada.babam yegenimi sevdi.sonra cikti kapi arkasindan el kol sakalari yapiyo.yegenimde ona gulucukler atiyo.kizimda onlara bakiyo.icim sizladi.ben kucukken cok ilgisiz buyudum simdi ayni seyleri yavrum yasasin istemiyorum.yaz sonuna kadar kalmayi dusunurken simdi bayram sonrasi donmeyi dusunuyorum sessiz hurmetli bir sekilde kimseye bu konuyu acmadan.sizce haksiz miyim

Haklısın, üvey evlat gibi hissetmişsindir. Ablan belki babanın istediği gibi bir kariyer yapmıştır, hayallerindeki gibi. Bazen aileler buna değer verir.

üvey olabilir misin?

annen ablan ne diyor bu duruma? hiç konuşmadınız mı, farkedilmeyecek gibi değil çünkü.

Ben bayramı bile beklemeden şu an kalkıp evime dönmüştüm bile... Ayrıca içinde tutma buraya ne yazdıysan hepsini söyle..

babanla hiçyüzleştin mi? dizi filmlerde olur ya cocuk dogarken eşi ölür suucu cocuga yukler . o tarz bir hikayesi mi var acaba ? bir şeylerden sorumlu mu tutuyor seni

Tabi ki haklısın .Çok kalmayın siz de orada. Tamam saygıda kusur etmeyin ama madem sizinle pek ilgilenmiyor çok kalmayın o zaman.

Haklısınız inşallah allah içine versin sevginizi ama az da olsa annenize babanıza üzeri kapalı açın bu durumu

Bizim ailede bi okuyan benim.hatta sulalede okuyan bikac kisiden biri.babam bilmiyorum yaa diyorum ya onun nicin evlat ayrimi yaptigina kriterinin ne oldugunu hic cozemedim.cok saygiliyim ama iste...dunya tatlisi bi kizim var.ama babam pek orali olmuyo.varsa yoksa yegenim.onlar hep burda.ben yilda bir bile gelemiyorum.dun kizkardesim baba ablaninkini daha cok seviyo. onlar hep burda oldugu icin baba ablanin cocuginu daha yakin buluyo kendine dedi.yok benim kizi da seviyo dedim:(

Uzak durulmuyor aile bu.yoksa komsu olsa arkadas olsa iliskimi keserim olur biter.yalniz cok zor bisey.allah kimsenin basina vermesin.uzak yoldan geldim aileme.yoksa ikamet ettigim sehre yakin bi yere tatile giderdim.cok yalnizlik cektim gurbette.kizimla hayata dondum.o benim herseyim.insan ilgi bekliyo ailesinden cocuguna karsi

Hiç bişey demeden çıkar giderdim birdaha da ugramazdim bayramdan bayrama arardım ben olsam

Haklisinda boyle cozumu yokki uzak durarak kacarak olmaz yuzles babanla icindekileri soyle 1 gunlugune saygini sevgini bi kenara koy kendi dusuncelerini acikca paylas sonra git bence ama ablanin bi sucu yok galiba ablana seninle bi derdim yok benim problemim babamla diye soyle cunku kardesim beni kiskaniyo diye dusunmesin

Back
X