Sizce hamile mi ? Acil yardim !

Kremsantikk

Ailem benim en büyük servetim.
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
327
402
103
Merhaba kk bayanları

Arkadaşım adına yazıyorum kendisi yanımda dolu gözlerle sizin yazacaklarinizi bekliyor. Arkadaşım geçen ay adetinden 1. 2 gün once eşiyle birlikte olmuş .korunmuyorlarmis bu arada. Sonra hemen sabahı eczaneden ella almış kullanmış ertesi günü adet olmuş . Bu ay ise tam yumurtlama dönemi tekrar birlikte olmuşlar ve ikinci kez ella kullanıyor bugün adetine 9 gun kala kanaması olmuş . Şimdi kocası askere gidecek Ağustos 3 gibi . Simdi size sorusu sizce bu kanama neden? Hamile olabilir mi ? Ella kullananlar böyle birşey yaşar mi ? .

( belirtmek isterim bende neden korunmuyorsunuz diye çok söylendim ama son pişmanlık fayda etmiyor işte)

Şimdiden çok teşekkür ediyor sizlere

Ella nin bu tarz yan etkileri olduğunu duymuştum.
Şeker değil o hap bu arada bu kadar sık alınması doğru değil bilgisi olsun.
Bebek varsa da yapacak bir şey yok tabi hayırlısı. ..

Sadece yılda en fazla iki defa önerilen bir ilacı iki ay üst üste kullanırsa olacağı o söyleyin arkadaşınıza bunu... Biraz bilincli hareket ederlerse gözleri dolu dolu oturmaz. Koskoca kadın korunmayı niye bilmiyor yahu !? Doktora gitsin hormonların anasını ağlatmış

Ertesi gün hapı yerine doğum kontrol hapı kullansın yazık o hormonlara vücuda. Gebelik için de test yapsın ama hiç sanmıyorum gebelik olduğunu vücudu sarsılmıştır doğal olarak

Arkadaşınız ertesi gün hapını bir Doğum kontrol yöntemi sanıyor galiba. İlişki yaşayacak kadar birey olduysa, bunları da bilsin. Kendine zarar veriyor. Ayrıca ela ya rağmen düşmeyen çocuk da oluyor. Sonunda ya kendi dengesi bozulmuş ya da hamile bulabilir kendini.

Ella nin bu tarz yan etkileri olduğunu duymuştum.
Şeker değil o hap bu arada bu kadar sık alınması doğru değil bilgisi olsun.
Bebek varsa da yapacak bir şey yok tabi hayırlısı. ..

Sadece yılda en fazla iki defa önerilen bir ilacı iki ay üst üste kullanırsa olacağı o söyleyin arkadaşınıza bunu... Biraz bilincli hareket ederlerse gözleri dolu dolu oturmaz. Koskoca kadın korunmayı niye bilmiyor yahu !? Doktora gitsin hormonların anasını ağlatmış

Ertesi gün hapı yerine doğum kontrol hapı kullansın yazık o hormonlara vücuda. Gebelik için de test yapsın ama hiç sanmıyorum gebelik olduğunu vücudu sarsılmıştır doğal olarak

Hepsini okutuyorum tek tek. Hayatında 2 kez kullanmış korunmak yerine onu almış ve şimdi tutuşuyor kocasida askere gidecek diye.

Arkadaşınızın evli olduğuna eminmisiniz?
Hamile olmaktan bu kadar korktuğu halde niye korunmuyor bu daha önemli aslında?

Neden evli olduğuna emin olmayayım. Evli olanlar yanlış yapamaz diye bir kaide mi var.hamile olmaktan bukadar korkuyor Evet çünkü esi askere gidecek. Evet önemli olan korunmaya mantığını dusunenemesi.

Hepsini okutuyorum tek tek. Hayatında 2 kez kullanmış korunmak yerine onu almış ve şimdi tutuşuyor kocasida askere gidecek diye.
Korunacak, mecbur... Yoksa böyle etekler tutuşuyor işte... Hayatında iki kez kullanması yeter de artar bile zaten düzen bozulmasına hele de iki ay üst üste :silah:

Neden evli olduğuna emin olmayayım. Evli olanlar yanlış yapamaz diye bir kaide mi var.hamile olmaktan bukadar korkuyor Evet çünkü esi askere gidecek. Evet önemli olan korunmaya mantığını dusunenemesi.
Şöyle ki evlenecek kadar olgunluğa erişmiş bir kadının nasıl korunacagini da bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Bilmiyor ve iki defa ella kullanarak hormon dengesini alt üst ediyorsa bırakın hamile kalsın oda kurtulsun hormonlarıda..

ayrıca eşi askere gidecek olsa bile bebek varsa da yapacak bir şey yok. anası belli babası belli, büyütmek düşer.

Tabikide öyle gelen başlarının üstüne ama işte uzun dönem askerlik olunca oda böyle tedirgin korku haline büründü bende size danisayim dedim

Ertesi gun haplari yani ella gibi sadece yumurtlamayi engelliyor. Yani bu demek oluyor ki..eger ertesi gun adet olduysa yumurtlama gunu coktan gecmis olmali. Ama hapin yan etkisi olarak ara kanama da olabilir. Veya bu ay yumurtlamamis da olabilir...aslinda her ihtimal olabilir. Artik sadece bekleyip test yapmak duser..

Tabikide öyle gelen başlarının üstüne ama işte uzun dönem askerlik olunca oda böyle tedirgin korku haline büründü bende size danisayim dedim

kan testi yaptırsın ama zannetmiyorum hemen ertesinde içtiyse bir şey olacağını...
muhtemelen hormonlar şaşıp kalmıştır.

Back
X