Sizce hamile mi ? Acil yardim !

Ne kadar büyük bir cahillik...
Bu ülkenin bu durumda olması normal, arkadaşınız gibi insanlar sayesinde.

Umarım hamile değildir. Bu cahillik ile nasıl bir çocuğu eğitecek acaba ??!!

Ne kadar büyük bir cahillik...
Bu ülkenin bu durumda olması normal, arkadaşınız gibi insanlar sayesinde.

Umarım hamile değildir. Bu cahillik ile nasıl bir çocuğu eğitecek acaba ??!!

Açıkçası her insanın başına gelecek bişey. Hayır bunu ülke ile bagdastirmaniz tuhaf olmuş. Gayette okuyan bir kaç dili diploması olan biri. Hayır eğitim cahillik ülkenin bu durumu ne mana Allah aşkınıza .

evli insanlar korunmayı bilir. her ilişkişden sonra ella kullnmaz böyle tutuşmaz. yada yaşı çok küçük kocası askere gideceğine göre bide uzun dönemmiş

Her ilişki değil kız 5 senedir evli evliliği boyunca iki kez kullanmış . Her ilişki diye konuyu saptirmayiniz lütfen. Yinede sağolun yorum için

Açıkçası her insanın başına gelecek bişey. Hayır bunu ülke ile bagdastirmaniz tuhaf olmuş. Gayette okuyan bir kaç dili diploması olan biri. Hayır eğitim cahillik ülkenin bu durumu ne mana Allah aşkınıza .

Arkadaşınızın eğitim durumu iyi olabilir ama sex ve korunma konusunda koca bir 0.
Hayır madem bu konularda cahilsin, önce kendini eğit sonra evlen değil mi ?

Çocuğu olsa, çocuğunu bu konularda nasıl eğitecek. Kusura bakmayın ama cahil.
Ve ülkenin durumu ile çok alakası var... insanlar korunma yönteminden bir habersiz ve evleniyor. Bir sürü çocukları oluyor... oysa ki maddi açıdan zor durumdalar.
Görüyoruz bu tip insanları. Türkiye de yaşamıyorsunuz sanki.

Bunun bir örneği Suriyerlilerde de var... zor durumdalar. Ülkelerinden kaçmışlar ama habire doğurluyorlar.

Ben fransa da doğdum orada okudum.
1nci dünya savaşı ve 2.ci dünya savaşında insanlar hiç çocuk yapmamış ya hiç!!! Çünkü insanlar cahil değil. Hazır olmadıklarını biliyorlardı. Çocuk yapmadılar.

Ama 1945 de savaş sona erince Baby Boom olmuş. Insanlar çoğalmaya başlamışlar.

Işte medeniyet böyle birşey.
Cahillik ise böyle birşey = arkadaşınız ve arkadaşınız gibi olanlar.

Hayır anlamıyorum. Evlenmeden önce jinekoloğa gitmemiş mi. Bilinçlendirmek için koruma yöntemleri hakkında ?

Vah vah...

Arkadaşınızın eğitim durumu iyi olabilir ama sex ve korunma konusunda koca bir 0.
Hayır madem bu konularda cahilsin, önce kendini eğit sonra evlen değil mi ?

Çocuğu olsa, çocuğunu bu konularda nasıl eğitecek. Kusura bakmayın ama cahil.
Ve ülkenin durumu ile çok alakası var... insanlar korunma yönteminden bir habersiz ve evleniyor. Bir sürü çocukları oluyor... oysa ki maddi açıdan zor durumdalar.
Görüyoruz bu tip insanları. Türkiye de yaşamıyorsunuz sanki.

Bunun bir örneği Suriyerlilerde de var... zor durumdalar. Ülkelerinden kaçmışlar ama habire doğurluyorlar.

Ben fransa da doğdum orada okudum.
1nci dünya savaşı ve 2.ci dünya savaşında insanlar hiç çocuk yapmamış ya hiç!!! Çünkü insanlar cahil değil. Hazır olmadıklarını biliyorlardı. Çocuk yapmadılar.

Ama 1945 de savaş sona erince Baby Boom olmuş. Insanlar çoğalmaya başlamışlar.

Işte medeniyet böyle birşey.
Cahillik ise böyle birşey = arkadaşınız ve arkadaşınız gibi olanlar.

Hayır anlamıyorum. Evlenmeden önce jinekoloğa gitmemiş mi. Bilinçlendirmek için koruma yöntemleri hakkında ?

Vah vah...
Bu kadar insanları ezip küçük görmek niye. Siz çok iyisiniz sex konusunda belli kendi iyiliklerinizle kalınız. Konuyu güzel ülkemde bagdastirip Suriyelilerede bagladiniz helal.

Bu tarz hapların hormonları allak bullak ettiğini duymuştum.. Sık kullanmak iyi değil.. Ayrıca hamileysede.. allah vermiştir.. Sonuçta kocasına bir bebek verecek

polemik için değil merak ettiğim için soruyorum. madem bu kadar eğitimli okumuş, neden korunmuyo. 5 yıllık evli insan korunması gerektiğini bilir. hamile kalmaktan niye korkuyo, eşi askere gitcek diyemi. başka çocuk varmı

polemik için değil merak ettiğim için soruyorum. madem bu kadar eğitimli okumuş, neden korunmuyo. 5 yıllık evli insan korunması gerektiğini bilir. hamile kalmaktan niye korkuyo, eşi askere gitcek diyemi. başka çocuk varmı

Hayır neden polemik diye anlayalim. eşide kendiside okumuş insanlar .28 26 yaşları . Esi okuyor çalışıyor. Askerlik önüne yükselmesi icin sorun çıkarıyor. Adam kısa döneme gitmek istemiyor. Uzun dönem tercih edip bildiriyor . Bu zamana kadar korunuyor prezervatif ile fakat bu iki ilişkide korunmuyor. Sizlere sormak istedik inanın kötü algilamayin ama hani evli değil cahil diyince insan üzülüyor neden inanilmiyor diye neden yalan atalimki sizlere. Çocukları yok henüz . Bu olayları bildikleri için yapmadilar

Ella yılda en fazla 2 kez kullanılır ve ilk kullanımdan sonra 6 ay geçmesi gerekir. Ella'nın üretilme sebebi tecavüze uğrayan kadınların hamile kalmasını engellemektir, keyfi korunmasız sevişmeler için değil. İleride vücudu çok büyük zarar görür, istese de hamile kalamayabilir, vücudunun bütün dengesi alt üst olur. Bir uzmandan yardım alarak düzgün bir korunma yöntemi bulsun.

Ella yılda en fazla 2 kez kullanılır ve ilk kullanımdan sonra 6 ay geçmesi gerekir. Ella'nın üretilme sebebi tecavüze uğrayan kadınların hamile kalmasını engellemektir, keyfi korunmasız sevişmeler için değil. İleride vücudu çok büyük zarar görür, istese de hamile kalamayabilir, vücudunun bütün de.ngesi alt üst olur. Bir uzmandan yardım alarak düzgün bir korunma yöntemi bulsun.

Güzel bilgilerin için çok Sağol

Bu kadar insanları ezip küçük görmek niye. Siz çok iyisiniz sex konusunda belli kendi iyiliklerinizle kalınız. Konuyu güzel ülkemde bagdastirip Suriyelilerede bagladiniz helal.

Suriyeliler ile bağladınız yazmışsınız. Ben bir örnek verdim lakin siz gerçekleri neden kabul etmiyorsunuz. Türkiye de yaşamıyormusunuz ?

Tıpkı suriyeliler gibi türklerde sex konusunda bilinçsiz ve kontrolsüz bir şekilde ćoğalıyorlar.
Ayrıca türkiyenin güzel bir coğrafya ve tabiat a sahip olduğunu tüm dünya biliyor, konumuz bu değil. Konumuz ülkemizde ki insanların sex ve korunma yöntemleri hakkında bilinçsiz olmaları (tıpkı diğer müslüman ülkeleri gibi) baksanıza okumuş insanlar dahi ella hakkında bir habersiz. Ben burda hiç banlanmadım ve hiç kimseyd karşı sert çıkışlarım olmadı ve aktif bir üye değilim. Ama bu konu hakkında sert im. Herkesin yapısı başka. Bu konular hakkında toleransım yok. Ve insanların böyle önemli bir konuda bilinçsiz olmaları beni delirtiyor.

Neyse ben diyeceğimi dedim.
Iyi akşamlar.

Ella yi da artık çerez niyetine yiyorlar. Bu strese girene kadar köründe ve ella kullanmasa hormonları da bu şekilde tepki vermezdi.

Ella adette düzensizlik ve ara kanamalar yapabilir. Bunun yanısıra çok düşük bir ihtimal olsada gebelikte olabilir. Bunların cevabı bir doktorda burada sonuca ulaşamaz.
Ayrıca ella öyle hop atayım geçsi diyecek kadar masum değil hormonları darmadağın ediyor.

ellayı günlük kullanılan doğum kontrol hapı sanmış arkadaşınız herhalde! böyle yanlış kullanırsa elbette ara kanama olur. hamile olacağını hiç zannetmiyorum yine de kimse %100 değil diyemez şüpheli ilişkinin üzerinden 14 gün geçip test yapmadıkça.

Prezervatif, doğum kontrol hapı, spiral gibi kelimeler arkadaşınıza bir şeyler ifade ediyor mu? Bu kadar çok korkacaksa o zaman bunları bir araştırsın..saygılar

Neden herkes korkmasina takilmis ki? Cocuk istemiyordur, sevisirken kafalari guzeldir prezervatif kullanmamislardir mesela. Simdi de hamile olmaktan korkuyordur ne var bunda?

Ella bu kadar sık kullanilmaz, hamile olma ihtimali az ama yine de var sanirim.

Merhaba kk bayanları

Arkadaşım adına yazıyorum kendisi yanımda dolu gözlerle sizin yazacaklarinizi bekliyor. Arkadaşım geçen ay adetinden 1. 2 gün once eşiyle birlikte olmuş .korunmuyorlarmis bu arada. Sonra hemen sabahı eczaneden ella almış kullanmış ertesi günü adet olmuş . Bu ay ise tam yumurtlama dönemi tekrar birlikte olmuşlar ve ikinci kez ella kullanıyor bugün adetine 9 gun kala kanaması olmuş . Şimdi kocası askere gidecek Ağustos 3 gibi . Simdi size sorusu sizce bu kanama neden? Hamile olabilir mi ? Ella kullananlar böyle birşey yaşar mi ? .

( belirtmek isterim bende neden korunmuyorsunuz diye çok söylendim ama son pişmanlık fayda etmiyor işte)

Şimdiden çok teşekkür ediyor sizlere
Bünyesinde bi sıkıntı olmuş ara kanamaya sebep olmuştur. Yinede test yapmasını öneririm. Galiba arkadaşınız küçük eşi askere gideceģine göre. Ona tavsiyem bi kadın hastalıkları dr görünüp bünyesine göre bir doğum kontrol ilacı alıp bebek istemeyene kadar her ay düzenli kullansın. Kendisine ella ile çok zarar vermis.

Back
X