Sizce hamile miyiiim

göğüs hassasiyeti regl öncesi belirtisi olarak da kabul edilir. ertesi gün hapı almışsınız zaten hamile olduğunuzu sanmam ama gecikme 1 haftayı geçerse bir doktora gitmenizi öneririm. gecikmenın sebebi sadece hamilelik değildir.( bu arada düzenli ilişki yaşıyorsanız doğum kontrol yöntemlerini araştırın. ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değildir. sadece kazalar için önlem amaçlı alınır. uzun vadede kullanırsanız tüm hormonal dengenizi bozar geri dönmesi zor durumlara sebep olabilirsiniz.) geçmiş olsun.

Sanmıyorum hamıle oldugunu.ben 8ay hamıle kalamadım kuruntu yaptıgım aylar sankı ayarlanmıs gıbı goguslerım hassaslasır bulantı olurdu.hamıle kaldıgım aysa adetıme 10gün kala inanılmaz belirtiler yaşadım kasıklarımın ağrısından duramadım okadar halsiZ okadar yorgundumkı suyumu bile alamıyodum bacaklarım hamlamış gibi ağrıdı pskolojık olarak çok hassaslaştım gögüslerim cok acıdı.bence sen istemediğin icin belirti arıyosun tabi belli olmaz ama gönlünden gecen neyse o olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…