Sizce hamile miyim adete 5 gün var

esrakya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
4
2
1
25
Kızlar adetime 5 gün var.Bebek istiyorduk 2. Ayda ben rutin kontrol için kadın doğuma gittim.her şeye baktı gayet normal hamile kalabilirsin dedi test yaptı.Kanda beta hcgye de bakmış ben e nabızdan gördüm bu sonucu.1 gün sonra evde test yaptım silik ama çift,bugün tekrar yaptım alttaki de silik çift çizgi.Gebelik var mı ? Adet öncesi yükselmiş olabilir mi internette öyle olabilir yazıyor

Eklentiler

• F950E202-4BF0-48FE-870D-1F09B7300B78.webp
    F950E202-4BF0-48FE-870D-1F09B7300B78.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 145
  • 1BECF75D-DE8E-4101-AC0E-CC4784F13072.webp
    1BECF75D-DE8E-4101-AC0E-CC4784F13072.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 152
Selam siz adətdən kaç gün önce 8 ml öğrenmştiniz? Ben adetdən 6 gün önce 17.1 ml öğrendim ama azmış dediler 😔
Kim az dedi size doktor degilse kafaniza takmayin bence ben adetten 3 gun once 8 ml ogrendim :) sizinki 6 gun once olmasina ragmen gayet guzel benCe neredeyse yeni dollenmis olmali zaten :) suan hamd olsn saglikli ilerliyor gebeligim 14 haftalik olduk bile ..birde onemli olan 5 yada 10 ml iel ogrenmek degil ben doktora bile gostermedim iki gunde bir kan verdm takip ettim onemli olan ikiye katlanmasi :)

Kim az dedi size doktor degilse kafaniza takmayin bence ben adetten 3 gun once 8 ml ogrendim :) sizinki 6 gun once olmasina ragmen gayet guzel benCe neredeyse yeni dollenmis olmali zaten :) suan hamd olsn saglikli ilerliyor gebeligim 14 haftalik olduk bile ..birde onemli olan 5 yada 10 ml iel ogrenmek degil ben doktora bile gostermedim iki gunde bir kan verdm takip ettim onemli olan ikiye katlanmasi :)
Çok şükür inşaAllah bana da sağlıklı gebelik nasip olur ,🤲🤲❤️

Hamilesin canim ama cok cok erken suan 2 gun sonra tekrar kan ver

Cok iyi anliyorum seni insallah guzel haberler alirsin sonucu bizlede paylas merak ettim

İyi akşamlar kızlar. İlk öğrendiğimde 17.1. bugün 233 olmuş. Covid olmuşum bana dua edin lütfen
Tebrikler tatlim bende covidim koku tat 0 psklojim cok bozuk sende bana dua et 💜

Allah yar ve yardımcın olsun❤️🤲 inşaallah kurtuluruz bu beladan 🤲🤲🤲🤲 yeni mi hastalandım? Ben 2 pozitiv cevap aynı günde aldım 🤣🤣🤣 1i covid diğeri hamilelik 🤭🤭🤭
Amin canim insallah seninde yardimcin olsun 1 hafta oldu bizim koku ve tat kaybi disinda sorun yasamadim ama cok zormus psklojim bozuldu esiminde ayni sekilde evde ot gibi yasiyoruz

Kızlar selam regl 24 şubat. Yani daha var ama ara ara sol kasık ağrısı ve batmalar oluyo. Acaba belirti midir? 7 aydır korunmuyoruz. Hayırlısı olsun inşallah

Allah yar ve yardımcın olsun❤️🤲 inşaallah kurtuluruz bu beladan 🤲🤲🤲🤲 yeni mi hastalandım? Ben 2 pozitiv cevap aynı günde aldım 🤣🤣🤣 1i covid diğeri hamilelik 🤭🤭🤭
Allah yardımcın olsun canım bol c vitamini al bol meyve ve su. İnşallah geçecek canım benim.

24 Ocak sanırım. Yumurtlama döneminde olabilirsiniz

Kızlar selam regl 24 şubat. Yani daha var ama ara ara sol kasık ağrısı ve batmalar oluyo. Acaba belirti midir? 7 aydır korunmuyoruz. Hayırlısı olsun inşallah
24 subat mi ?

Back
X