Arkadaşlar adet günümü 5-6 gün geçtim.Kasıklarımda ve belimde sürekli ağrım var.Ayrıca sürekli uykum geliyor.Şimdi test yaptım ikinci çizgi 1.si kadar net kırmızı değildi ama baktığında görünüyordu sizce hamilemiyim kızlar ya çok tuhaf bir duygu bu.Hem ben bundan 4 gün önce gene yapmıştım test o zaman 2.çizgi çıkmamıştı bile.Anlayamadım ben ne olduğunu.
Arkadaşlar adet günümü 5-6 gün geçtim.Kasıklarımda ve belimde sürekli ağrım var.Ayrıca sürekli uykum geliyor.Şimdi test yaptım ikinci çizgi 1.si kadar net kırmızı değildi ama baktığında görünüyordu sizce hamilemiyim kızlar ya çok tuhaf bir duygu bu.Hem ben bundan 4 gün önce gene yapmıştım test o zaman 2.çizgi çıkmamıştı bile.Anlayamadım ben ne olduğunu.
bnce hAMİLESİN TEBRİKLERRRR çok merak ediosan :) karnm ağrıo çok falan diyip hastaneye gidebilirsin :) acile yakınsa tabi ilaç falan werirsede günüm geçti falan dersin test yaparlar kanda ne waar ne yok çıkar özele gidip boşyere para werme:)
Ama bu çok ilginç bir bebek oldu biz korunuyorduk ve ben hiç hazır değildim kızlar pat diye oldu.Ya Allahıma şükürler olsun tabiki ama hiç aklımdan bile geçmemişken oldu.Şuan çok tuhaf duygular içindeyim ne hissedeceğimi bilmiyorum ve işin kötüsü yanımda paylaşıcam kimsem yok sizlerden başka arkadaşlar.
baska şeylerin de belirtisi olabilir belki ama değildir ikinci çizgi çıkmazdı ama sen ynede hamilelik duygusuna fazla kapılma deilsen kırılırsın:)sen bnm dediğimi yap küçük sözü dinle:)