Sizce hamile miyim tecrübeli olan var mı

Barmisca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
153
61
48
31
Normalde 26/27 günde adet oluyorum ama bir süre yumurtalık kistim için Yasmin kullanmıştım hem de korunma amacliydi bırakalı 5 ay oldu deniyoruz bu ay adet dönemim gecikti adet olacak gibi oluyorum ama olmuyor kahverengi leke geliyor az az ve kanama gibi bir akıntı geldi onun dışında hep temiz adet olamiyorum ama adet olacak gibi karın bölgem test yaptırdım evde negatif çıktı en son 25 Aralık'ta adet olmuştum lütfen tecrübeli birileri yardımcı olur mu

Yasmin geçen ay bende kullandjm kişiden dolayı 9 gün kahverengi lekenmem oldu 4 günde kanamam oldu regl tarihinden q0 gün önce oldum yasmin geciktirebiliyorda

Yarin sabah ilk idrarla tekrar test yapin. Negatif cikarsa kadin doguma gidin. Kistinizle ilgili bir sorun olabilir. Kist icin sogan kürü yapabilirsiniz. Rahmin temizlenmesi icin cok faydali.

Yarin sabah ilk idrarla tekrar test yapin. Negatif cikarsa kadin doguma gidin. Kistinizle ilgili bir sorun olabilir. Kist icin sogan kürü yapabilirsiniz. Rahmin temizlenmesi icin cok faydali.
İnşallah onunla ilgili bir sıkıntı değildir 3 buçuk santimdi küçüktü bana hiç rahatsızlık vermedi adet düzenim de bozulmamisti hiç tesadüfen fark etmiştik hatta doktor da sıkıntı edilecek bir durum değil demişti acaba idrar testi için erken mi davrandım kist de adet olacak gibi olup gecikir mi yoksa hiç mi adet belirtisi olmaz

Ne kisti? Cikolata kisti ise hamilelige engel olabiliyormus. Polikistik over sendromu varsa onda adet gecikmesi olabilir.

Yasmin geçen ay bende kullandjm kişiden dolayı 9 gün kahverengi lekenmem oldu 4 günde kanamam oldu regl tarihinden q0 gün önce oldum yasmin geciktirebiliyorda
Bırakalı 5 ay oldu ama benim de önceki aylar normal adet gününden 2/3 gün erken oluyordum şimdi de gecikti

Sonuç belli oldu mu. Eğer hamile değilseniz bende mutlaka soğan kürünü öneririm. Bizzat Tecrübe edilmiştir. Ve çok faydalı oluyor. Polikistik over Adet gecikmesi falan bunlar için kesinlikle doğum kontrol haplarını doğru bulmuyorum. Çünkü herkesin bünyesi aynı olmuyor. Kimisi 1 gün içmiyor ama hamile kalıyor kimisi ise bırakınca senelerce uğrasıyor. Size tavsiyem civanperçemi otunu kaynatıp içmeniz. Ben yıllarca böyle yaptım. Birkaç ay içiyorum adet günüm yaklasınca sonra birkaç ay içmeden düzenli kendi oluyor. Eğer hiç içmezsem 45 50 günü buluyor hep düzensiz olurdu. Sadece ufak bir tavsiyedir.

Teşekkür ederim adet oldum sonra 3 gün geç oldum şu an günlerimde bir gecikme yok ama hala hamilelik yok ovulasyon testi yapmaya başladım pcoslu kişilerce yumurtlama günleri farklı oluyormuş yumurtlamayı kaçırıyor olabiliriz diye şimdi ona başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…