sizce hamile miyim

Test yaptınız mı hamilelik imkansız gözüküyor ama içinizin rahat etmesi için bir doktora gidebilirsiniz korkudan stresten olmuyor da olabilirsiniz .

Hamile kalmak bu kadar basit ve kolay değil cnm, bazılarımız normal cinsel birleşmede bile gebe kalamayıp burda sorular yöneltiyoruz. Stresten olamıyorsun yada şimdiye olmuşsundur bile.

arkadaşlar 4 yıllık bir birlikteliğim var ve yaklaşık 12 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.Vajina icine girmedi ve kızlık zarı zarar görmedi.Bosalma sırtıma oldu.Iliskiden 4-5 gün sonra yani adetimden 1 hafta önce bir kac damla kan geldi.Internette bunun bebegin rahme yerlesme kanamasi olabilecegini okudum.Adetim 1 gun gecikti.Gunlerdir stresten uyuyamiyorum.Sizce bu kan neden geldi ve adet olmuyorum ? Hamile olabilir miyim ?
İçinize sinmezse gebelik testi alın ama hamile değilsiniz. Regl düzensizliğinden dolayı ara kanama olmuş olabilir

stres yaptığın için gecikiyor olabilir. penis içeri girmeden cinsel ilişki gerçekleşmez . dediğin şekilde hamile kalınmaz. günün geçtiyse eczaneden hamilelik testi al yap. olmadğını öğrenince rahatlarsın adet de olursun

Back
X