Sizce hamile miyim:)

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.879
2.252
333
Merhaba hanımlar:)
1.5 senedir evliyim artık çocuk istiyoruz allah nasip ederse. Bir sey soracaktim size . Reglime an itibariyle 6 gün var ama benim 7 8 gündür göğüslerim müthiş şişti inanılmaz duygusallastim her şeye ağlıyorum:) . Rahim bölgemde de ara ara sanki regl olacakmışım gibi bi kramp var ve garip bir rahatsızlık hissi var karıncalanma gibi . Sırtım çok müthiş agriyo. Hafif kokulu bir akintim da var . 9-10-13--17-23 kasım korunmasız ilişki tarihlerimiz . En son reglim 3-7 kasım regl tarihim . Sizce hamile miyim çok heyecanliyim :)

Bazı belirtiler regl öncesi belirtilerden doğrudan ayrılıyormuş ama benim ilk gebeligim(insallah) olacağı için ayrımını yapamıyorum ondan danışmak istedim . Bunları yasayıp gebe olduğunu öğrenen var mi diye

1.5 senedir evliyim artık çocuk istiyoruz allah nasip ederse. Bir sey soracaktim size . Reglime an itibariyle 6 gün var ama benim 7 8 gündür göğüslerim müthiş şişti inanılmaz duygusallastim her şeye ağlıyorum:) . Rahim bölgemde de ara ara sanki regl olacakmışım gibi bi kramp var ve garip bir rahatsızlık hissi var karıncalanma gibi . Sırtım çok müthiş agriyo. Hafif kokulu bir akintim da var . 9-10-13--17-23 kasım korunmasız ilişki tarihlerimiz . En son reglim 3-7 kasım regl tarihim . Sizce hamile miyim çok heyecanliyim :)
Büyük ihtimal regl olacaksin canım aynı şeyler bende de olmuştu

Aşk olsun ya . Çok mu hoşunuza gidiyor böyle ters üslupla yazmak ? . Test yapmayı bende biliyorum günüm gelmedi diye öncesinden soruyorum .
Peki anladık hepimiz burda bu konular gibi cok açılmış konular var oraya baksaniz da kendi kendinize yorumlasanız sonuçta herkesin vucudu farklı kendinizi üzmek hoşunuza gidiyorsa buyrun şahsen kendi kendine eziyet etmek bu .

Peki anladık hepimiz burda bu konular gibi cok açılmış konular var oraya baksaniz da kendi kendinize yorumlasanız sonuçta herkesin vucudu farklı kendinizi üzmek hoşunuza gidiyorsa buyrun şahsen kendi kendine eziyet etmek bu .

Hanımefendi size ne ?

Hoşuna gitmeyen cümleleri duyunca nasılda hemen ters cevap veriyorsunuz ?
Ozmn milleti saf yerine koyup bu soruları soruyorsunuz ...

La havle vela . Hanımefendi ben sizin gibilerle sabahtan aksama kadar uğraşıyorum zaten . Bu forum bu yüzden var . Bu tip konuları görmek istemiyorsanız girmezsiniz . Kötüsünüz veiçinizdeki kötülüğü buralarda kusuyorsunuz resmen

La havle vela . Hanımefendi ben sizin gibilerle sabahtan aksama kadar uğraşıyorum zaten . Bu forum bu yüzden var . Bu tip konuları görmek istemiyorsanız girmezsiniz . Kötüsünüz veiçinizdeki kötülüğü buralarda kusuyorsunuz resmen
Evet evet dediginiz gibi olsun ben cok kötüyüm siz cok iyisiniz içiniz rahatladı galiba :KK9:

Bu kadar erken gebelik belirtisi kesin birşey diyemeyiz sen bence 1 2 gün kala erken gebelik testi yap ancak o zman anlarsın ama belirtilere göre olabilir de sen çok umutlanma uzulursun

Bunların aynısını ben yaşıyorum 1.5 yıldır evliyim her ay sizdeki gibi bu şikayetlerim oluyo ama hep adet oluyorum .Ama inşallah siz hamilesinizdir böyle olanlar çok oluyomuş dillerim güzel ahlaklı sağlıklı bir evladınız olur ...

Bunların aynısını ben yaşıyorum 1.5 yıldır evliyim her ay sizdeki gibi bu şikayetlerim oluyo ama hep adet oluyorum .Ama inşallah siz hamilesinizdir böyle olanlar çok oluyomuş dillerim güzel ahlaklı sağlıklı bir evladınız olur ...
Çok naziksiniz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Oladabilir olmayadabilir :) belirtiler icin erken ama olabilir yinede. Bel ağrısı gaz göğüs çevresinde degisiklikler ayirici özellik olabilir. Rabbim gönlünüze gore versin insallah bana da versin :)))
Inşallah hamilelik belirtileridir :) rabbim isteyen herkese tez ve hayırlı zamanda versin insallah :)

Back
X