Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetim gittikten 10 gün sonra sadece bir kere leke geldi ama korunuyoruz bebeğim 7 aylık netten araştırınca yerleşme kanaması falan diyo korktum bende test aldım negatif çıktı adetim aralıgın 20 sinde sizce hamilemiym
Kızlar adetim gittikten 10 gün sonra sadece bir kere leke geldi ama korunuyoruz bebeğim 7 aylık netten araştırınca yerleşme kanaması falan diyo korktum bende test aldım negatif çıktı adetim aralıgın 20 sinde sizce hamilemiym
Valla korunduğunuz halde hamile kalıyorsanız tebrik ederim büyük başarı. Biz tedavilerle kalamıyoruz çünkü :) Neden kafanız karıştı korunduğunuz halde onu anlamadım. Ayrıca lekenin gelmesi başka bir sebepten de olabilir.
Valla korunduğunuz halde hamile kalıyorsanız tebrik ederim büyük başarı. Biz tedavilerle kalamıyoruz çünkü :) Neden kafanız karıştı korunduğunuz halde onu anlamadım. Ayrıca lekenin gelmesi başka bir sebepten de olabilir.
Benimde 6 aylik bebegim var 1 kere adet oldum daha sonra lekelenme oldu ama korundugumuz icin umursamadim bi düzene girmedi cunku, ama sen ustune test yapmışsın negatif diyorsun hamilemiyim diye soruyosun
Gününüz 20si ise zaten su anda hamile olsanız bile test negatif cıkar.
Ara kanamadır, belki atılamayan kandır.
Hamile olmadığınızı düşünüyorum ancak korunma yönteminizin geri çekilme olmadığını varsayarak konuşuyorum.
Adetinizden 10 gün sonra leke gelmesi durumunda en son ihtimal bebek bence.
Adet bitecek yumurtlama olacak ve yerleşecek 10 günde hepsi oluyor mu bilmiyorum ama bana pek mümkün gelmedi
Bu arada korunmanıza rağmen yine hamileyseniz nasıl korundunuz bana da söyleyin ilk mesajda dendiği gibi korunmadığı halde hamile olmayanlar var içimizde