Sizce hamile miyim?

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Kızlar adetim gittikten 10 gün sonra sadece bir kere leke geldi ama korunuyoruz bebeğim 7 aylık netten araştırınca yerleşme kanaması falan diyo korktum bende test aldım negatif çıktı adetim aralıgın 20 sinde sizce hamilemiym 😏

Kızlar adetim gittikten 10 gün sonra sadece bir kere leke geldi ama korunuyoruz bebeğim 7 aylık netten araştırınca yerleşme kanaması falan diyo korktum bende test aldım negatif çıktı adetim aralıgın 20 sinde sizce hamilemiym 😏
Valla korunduğunuz halde hamile kalıyorsanız tebrik ederim büyük başarı. Biz tedavilerle kalamıyoruz çünkü :) Neden kafanız karıştı korunduğunuz halde onu anlamadım. Ayrıca lekenin gelmesi başka bir sebepten de olabilir.

Valla korunduğunuz halde hamile kalıyorsanız tebrik ederim büyük başarı. Biz tedavilerle kalamıyoruz çünkü :) Neden kafanız karıştı korunduğunuz halde onu anlamadım. Ayrıca lekenin gelmesi başka bir sebepten de olabilir.
Kafam karıştı normalde böle olmazdı

Benimde 6 aylik bebegim var 1 kere adet oldum daha sonra lekelenme oldu ama korundugumuz icin umursamadim bi düzene girmedi cunku, ama sen ustune test yapmışsın negatif diyorsun hamilemiyim diye soruyosun 🤦‍♀️

Gününüz 20si ise zaten su anda hamile olsanız bile test negatif cıkar.
Ara kanamadır, belki atılamayan kandır.
Hamile olmadığınızı düşünüyorum ancak korunma yönteminizin geri çekilme olmadığını varsayarak konuşuyorum.

Bazen akıntılar koyu renkli gelebiliyor ayrıca negatif çıkmış en kötü 20 sinde adet olmazsanız tekrar test yaparsınız ne şekilde korunuyordunuz?

Adetinizden 10 gün sonra leke gelmesi durumunda en son ihtimal bebek bence.

Adet bitecek yumurtlama olacak ve yerleşecek 10 günde hepsi oluyor mu bilmiyorum ama bana pek mümkün gelmedi

Bu arada korunmanıza rağmen yine hamileyseniz nasıl korundunuz bana da söyleyin ilk mesajda dendiği gibi korunmadığı halde hamile olmayanlar var içimizde 😂

basit bir leke olabilir

yumurtlama akıntısı koyu gelmiş olabilir

adetiniz sökülürken bir parçacık kalmış olabilir

korundu iseniz neden aklınıza hemen gebelik geldi

bir de daha yeni doğum yapmışsınız adetiniz düzenli de olmayabilir

ben ilk adetimi bebeğim 8,5 aylıkken görmüştüm

rahatlayın yoktur bir şey gerdikçe kendinizi adetiniz de gecikir daha da gerilirsiniz

oldu ise de zaten geçmişi değiştiremezsiniz ki

Back
X