Sizce hamile miyim

sedacan16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
2
0
1
33
Selam kızlar eşimle adetime 1 gün kala ilişkiye girdik ve yanlışlıkla içime boşaldı fakar son günler döllenme riski düşük diye sorun etmedim başta bugün adetim gecikeli 13 gün oldu ve aşırı derecede sırt ağrım ve bel ağrım var göğüslerim de ağrıyor normalde sadece belim ve göğüslerim ağrırdı 2 tane test yaptım 2 si de negatif çıktı çok stres oldum sizce hamile miyim

Yumurtlamadan emin misin? Belki de adet dönemine sarktı yumurlama. İlişki üzerinden geçmiş baya test yap çıkar varsa

İdrar negatif çıkıyor 2 kez yaptım 2 haftada hamile olsam pozitif çıkmaz mıydı
İlişki üzerinden zaman geçmiş çıkardı. 13 gün gecikmişsin. Yumurtlama sarksa bile görünürdü. Kan ver kesinleşsin

Kızlar yardım lütfen spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende. 😞

Kızlar yardım lütfen spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende. 😞
İki gündür ya

Ben de bu tarz bi şey yaşıyorum şu an tek farkla bsn o zaman primolut kullanıyordum çok gecikti diye ilişkiden sonra hapı bırakınca regl oldum ama bu ay 10gün gecikti yine. Primolut yüzünden mi kanama yaşadım adet değil miydi diye düşünüyorum bi de normalde ilişki yaşadığımız dönem benim yumurtlama tarihime denk geliyordu normal şartlarda. Endişelenmeli miyim acaba

Back
X