Sizce Hamile miyim ?

misraaaut

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
28
12
8
Merhaba arkadaşlarr Sizce hamilemiyim ? Yanılma olasılığı ne kadardır sizce ? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

Eklentiler

• 352911B2-F9D3-47D7-8A1A-283621BCB6DA.webp
    352911B2-F9D3-47D7-8A1A-283621BCB6DA.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 126
  • 3BFC598B-BC47-4CC3-B92F-654E61A6A878.webp
    3BFC598B-BC47-4CC3-B92F-654E61A6A878.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 119
Evet gecikme olduğu için yaptım böyle bir sonuç aldım önce yok diye düşündüm fakat sonradan baktığımdaa ikinci çizginin silik olduğunu gördüm

Evet gecikme olduğu için yaptım böyle bir sonuç aldım önce yok diye düşündüm fakat sonradan baktığımdaa ikinci çizginin silik olduğunu gördüm
Yanılma olacağını düşünmüyorum gayet belli testte göründüğü gibi kan verin düzenli artışını takip edin sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.

Hayırlı olsun bende görüyorum çizgiyi inşallah sağlıkla ilerler canım belirtilerin varmıydı nelerdi özel olmazsa anlatırmısın
Umarım pazartesi günü biran önce gelirr 🙏🏻 Sanırım yeni 🙏🏻 Koku duyularım arttı , hafif migde bulantım , baş dönmem vardı birde regl sancısı gibi son zamanlarda ağrı çekiyordum regl olacağımı düşündüm fakat geçincee testi öyle yaptım 🙏🏻

Umarım pazartesi günü biran önce gelirr 🙏🏻 Sanırım yeni 🙏🏻 Koku duyularım arttı , hafif migde bulantım , baş dönmem vardı birde regl sancısı gibi son zamanlarda ağrı çekiyordum regl olacağımı düşündüm fakat geçincee testi öyle yaptım 🙏🏻
Canım buda benim testim yumurtlamanın 10. Günü regle 4 gün kala 5 dk içinde çıktı 🥰

Eklentiler

• IMG_20210123_164514.webp
    IMG_20210123_164514.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 108
Kan tahlili yaptırdınız mı sizz 😍 ben çok heyecanlıyım.

Sonn adet günün ne zamandı demiştinn belirtin varmıı hadi inşallah hayırlısı olsun 🙏🏻
Son adet 30 aralık
Bat 27 ocak
Belirtim beyaz akıntı oluyodu yumurtlamadan sonra
Rahimde hep aynı noktada batma oluyo anlık 4 5 defa olup geçiyo
Dün adet olacak gibi hissettim sürekli ve belim cok ağrıdı 2 gündür akıntım beyaz ve sürekli ıslaklık hissediyorum bu kadar

Son adet 30 aralık
Bat 27 ocak
Dün adet olacak gibi hissettim sürekli ve belim cok ağrıdı 2 gündür akıntım beyaz ve sürekli ıslaklık hissediyorum bu kadar
Biraz daha bekle o zaman aynı belirtiler bende vardı bir süre sonra koku duyuların değişebilir bende öyle olduu erken belirtim onun sayesinde oldu zaten şuandada batmaa vee sürekli adet sancısı oluyor

Son adet 30 aralık
Bat 27 ocak
Aynı şeyleri yaşıyorum canım şuanda. Son adet günüm 30 aralik. Bat 28 ocak. Akıntı hafif beyaz yumurtlama donemi gibi. Sağ kasığımda batma gibi ağrılar gelip gidiyor. Üstüne daha önce hiç yaşamadığım sırt ağrısı eklendi. Test icin erken mi

Biraz daha bekle o zaman aynı belirtiler bende vardı bir süre sonra koku duyuların değişebilir bende öyle olduu erken belirtim onun sayesinde oldu zaten şuandada batmaa vee sürekli adet sancısı oluyor
Bekliycem canım adetim gecerse kan vercem

Aynı şeyleri yaşıyorum canım şuanda. Son adet günüm 30 aralik. Bat 28 ocak. Akıntı hafif beyaz yumurtlama donemi gibi. Sağ kasığımda batma gibi ağrılar gelip gidiyor. Üstüne daha önce hiç yaşamadığım sırt ağrısı eklendi. Test icin erken mi
Yumurtlamadan sonra 12. Gün daha belirgin cıkıyo testte bu benim 10. Günün testiydi belirtilerin benziyo

Back
X