Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesiniz kan verin.Merhaba arkadaşlarr Sizce hamilemiyim ? Yanılma olasılığı ne kadardır sizce ? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim![]()
Gayet belli ikinci çizgi gecikme varmıydı?Teşekkür ederim yanılma olasılığı var mı acaba
Yanılma olacağını düşünmüyorum gayet belli testte göründüğü gibi kan verin düzenli artışını takip edin sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.Evet gecikme olduğu için yaptım böyle bir sonuç aldım önce yok diye düşündüm fakat sonradan baktığımdaa ikinci çizginin silik olduğunu gördüm
Rica ederim ❤Çok teşekkür ederim pazartesiyi iple çekiyorum şuandaSağolun
![]()
Hayırlı olsun bende görüyorum çizgiyi inşallah sağlıkla ilerler canım belirtilerin varmıydı nelerdi özel olmazsa anlatırmısınÇok teşekkür ederim pazartesiyi iple çekiyorum şuandaSağolun
![]()
Umarım pazartesi günü biran önce gelirrHayırlı olsun bende görüyorum çizgiyi inşallah sağlıkla ilerler canım belirtilerin varmıydı nelerdi özel olmazsa anlatırmısın
Canım buda benim testim yumurtlamanın 10. Günü regle 4 gün kala 5 dk içinde çıktıUmarım pazartesi günü biran önce gelirrSanırım yeni
Koku duyularım arttı , hafif migde bulantım , baş dönmem vardı birde regl sancısı gibi son zamanlarda ağrı çekiyordum regl olacağımı düşündüm fakat geçincee testi öyle yaptım
![]()
Kan tahlili yaptırdınız mı sizzUmarım pazartesi günü biran önce gelirrSanırım yeni
Koku duyularım arttı , hafif migde bulantım , baş dönmem vardı birde regl sancısı gibi son zamanlarda ağrı çekiyordum regl olacağımı düşündüm fakat geçincee testi öyle yaptım
![]()
Yok canım koyulaşma olursa yapıcam inşallahKan tahlili yaptırdınız mı sizzben çok heyecanlıyım.
Sonn adet günün ne zamandı demiştinn belirtin varmıı hadi inşallah hayırlısı olsunYok canım koyulaşma olursa yapıcam inşallahbata bugünle 4 gün var daha
Son adet 30 aralıkSonn adet günün ne zamandı demiştinn belirtin varmıı hadi inşallah hayırlısı olsun![]()
Biraz daha bekle o zaman aynı belirtiler bende vardı bir süre sonra koku duyuların değişebilir bende öyle olduu erken belirtim onun sayesinde oldu zaten şuandada batmaa vee sürekli adet sancısı oluyorSon adet 30 aralık
Bat 27 ocak
Belirtim beyaz akıntı oluyodu yumurtlamadan sonra
Rahimde hep aynı noktada batma oluyo anlık 4 5 defa olup geçiyo
Dün adet olacak gibi hissettim sürekli ve belim cok ağrıdı 2 gündür akıntım beyaz ve sürekli ıslaklık hissediyorum bu kadar
Aynı şeyleri yaşıyorum canım şuanda. Son adet günüm 30 aralik. Bat 28 ocak. Akıntı hafif beyaz yumurtlama donemi gibi. Sağ kasığımda batma gibi ağrılar gelip gidiyor. Üstüne daha önce hiç yaşamadığım sırt ağrısı eklendi. Test icin erken miSon adet 30 aralık
Bat 27 ocak
Belirtim beyaz akıntı oluyodu yumurtlamadan sonra
Rahimde hep aynı noktada batma oluyo anlık 4 5 defa olup geçiyo
Dün adet olacak gibi hissettim sürekli ve belim cok ağrıdı 2 gündür akıntım beyaz ve sürekli ıslaklık hissediyorum bu kadar
Bekliycem canım adetim gecerse kan vercemBiraz daha bekle o zaman aynı belirtiler bende vardı bir süre sonra koku duyuların değişebilir bende öyle olduu erken belirtim onun sayesinde oldu zaten şuandada batmaa vee sürekli adet sancısı oluyor
Yumurtlamadan sonra 12. Gün daha belirgin cıkıyo testte bu benim 10. Günün testiydi belirtilerin benziyoAynı şeyleri yaşıyorum canım şuanda. Son adet günüm 30 aralik. Bat 28 ocak. Akıntı hafif beyaz yumurtlama donemi gibi. Sağ kasığımda batma gibi ağrılar gelip gidiyor. Üstüne daha önce hiç yaşamadığım sırt ağrısı eklendi. Test icin erken mi
Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi yaptiniz sizYumurtlamadan sonra 12. Gün daha belirgin cıkıyo testte bu benim 10. Günün testiydi belirtilerin benziyo