Sizce Hamile miyim ?

bana yardımcı olurmusumuz hanımlar benim adetim 4-5 gün geçti belim aşırı ağrıyor sol yumurtalık ağrım vardı 3. günde bitti aniden kalkınca falan batma oluyordu çok arada akıntım var olabilir mi acaba bana yardım eder misiniz idrar testinde negatif çıktı 3. ve 4. gün adet gecikmemin olduğu günlerde sizce hamile olma şansım var mı hafta sonu olduğundan kan veremedim

Bence biraz daha bekle canım. Kann testi vermeden önce önceliklee gebelik testinde pozitif çıksın sonra kana gitt zaten 5. Haftada görülüyormuş pozitiflik bazı durumlarda 4 olabiliyormuş eğer varsa zaten mutlaka çıkar biraz daha beklee 1 hafta 10 gün geçsin üstünden

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve size bişey sormak istiyorum regla 11 gün varken yaşadığım belirtilerden dolayı test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı adetime henüz 6 gün varken regl oldum hala belirtiler devam ediyor kasik da batma mide bulantısı sizce bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve size bişey sormak istiyorum regla 11 gün varken yaşadığım belirtilerden dolayı test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı adetime henüz 6 gün varken regl oldum hala belirtiler devam ediyor kasik da batma mide bulantısı sizce bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim
Testimiz mi yanlış acaba .çok ilginc

Bilmiyorum ilk defa böyle oluyor olup çıkmama durumu olabiliyor ama yokken çift çıkma durumunu anlayamadm çok umutlanmistim bugün regl olunca yıkıldım resmen
Belki de gebesiniz ve üstüne gördünüz?

Umarım öyledir.🙏Bende öyle düşünüyorum ama kendimide çok kaptırmak istemiyorum çünkü yaklaşık 4 aydır sonu hep hüsran 😔
Henüz 95 lisin sanırım.acele etmene gerek yok bence

Üstüne görmüş olabilirsinizz doktorunuza başvurun bence

bana yardımcı olurmusumuz hanımlar benim adetim 4-5 gün geçti belim aşırı ağrıyor sol yumurtalık ağrım vardı 3. günde bitti aniden kalkınca falan batma oluyordu çok arada akıntım var olabilir mi acaba bana yardım eder misiniz idrar testinde negatif çıktı 3. ve 4. gün adet gecikmemin olduğu günlerde sizce hamile olma şansım var mı hafta sonu olduğundan kan veremedim
Kimyasal gebelik olabilir. Bu durumu bir çok kadın yaşar ve çoğu fark etmez bile. Ama siz erken test yapmışsınız. Kimyasal gebelikle vücut zayıf yumurtaları atar ve daha sağlıklı yumurtalarin gelişimi için yer açar. Bence yakın zamanda gebelik haberi alacaksınız. Stresten uzak durun kafaya çok takmayın ❣️

Back
X