Ovula marka normal test canımErken gebelik testi mi normal gebelik testi mi yaptiniz siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovula marka normal test canımErken gebelik testi mi normal gebelik testi mi yaptiniz siz
Tesekkur ederim. Eşim test yap diyor ama negatiftir diye korkuyorum beklemek en iyisi sankiOvula marka normal test canım
Bekleyebilirsen bekle canım ben gibi sabırsızsan bişey diyememTesekkur ederim. Eşim test yap diyor ama negatiftir diye korkuyorum beklemek en iyisi sanki
Ben ikisinide yaptım ikiside aynı çıktıı biraz daha bekleyip yap isterseen canımTesekkur ederim. Eşim test yap diyor ama negatiftir diye korkuyorum beklemek en iyisi sanki
Hayırlısıyla alın kucağınıza inşallahBekleyebilirsen bekle canım ben gibi sabırsızsan bişey diyemem![]()
İnşallahhhhhh canım sende sağlıkla al kucagına inşallahHayırlısıyla alın kucağınıza inşallahBiraz daha bekleyin
![]()
Testimiz mi yanlış acaba .çok ilgincMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve size bişey sormak istiyorum regla 11 gün varken yaşadığım belirtilerden dolayı test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı adetime henüz 6 gün varken regl oldum hala belirtiler devam ediyor kasik da batma mide bulantısı sizce bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim
Bilmiyorum ilk defa böyle oluyor olup çıkmama durumu olabiliyor ama yokken çift çıkma durumunu anlayamadm çok umutlanmistim bugün regl olunca yıkıldım resmenTestimiz mi yanlış acaba .çok ilginc
Belki de gebesiniz ve üstüne gördünüz?Bilmiyorum ilk defa böyle oluyor olup çıkmama durumu olabiliyor ama yokken çift çıkma durumunu anlayamadm çok umutlanmistim bugün regl olunca yıkıldım resmen
Umarım öyledir.Belki de gebesiniz ve üstüne gördünüz?
Henüz 95 lisin sanırım.acele etmene gerek yok benceUmarım öyledir.Bende öyle düşünüyorum ama kendimide çok kaptırmak istemiyorum çünkü yaklaşık 4 aydır sonu hep hüsran
![]()
Evet öyleyim ama istiyorum ne bileyim Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın inşallahHenüz 95 lisin sanırım.acele etmene gerek yok bence
Amin güzellikEvet öyleyim ama istiyorum ne bileyim Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah![]()
Amin çok teşekkür ederim.Amin güzellik
Üstüne görmüş olabilirsinizz doktorunuza başvurun benceMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve size bişey sormak istiyorum regla 11 gün varken yaşadığım belirtilerden dolayı test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı adetime henüz 6 gün varken regl oldum hala belirtiler devam ediyor kasik da batma mide bulantısı sizce bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim
Ama normal regl gibi üstüne görme dediğimiz şey daha az olmaz mı?Üstüne görmüş olabilirsinizz doktorunuza başvurun bence
Kimyasal gebelik olabilir. Bu durumu bir çok kadın yaşar ve çoğu fark etmez bile. Ama siz erken test yapmışsınız. Kimyasal gebelikle vücut zayıf yumurtaları atar ve daha sağlıklı yumurtalarin gelişimi için yer açar. Bence yakın zamanda gebelik haberi alacaksınız. Stresten uzak durun kafaya çok takmayınbana yardımcı olurmusumuz hanımlar benim adetim 4-5 gün geçti belim aşırı ağrıyor sol yumurtalık ağrım vardı 3. günde bitti aniden kalkınca falan batma oluyordu çok arada akıntım var olabilir mi acaba bana yardım eder misiniz idrar testinde negatif çıktı 3. ve 4. gün adet gecikmemin olduğu günlerde sizce hamile olma şansım var mı hafta sonu olduğundan kan veremedim