Sizce hamile miyim

bulutt15

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
30
11
16
28
Kızlar merhaba kafam çok karışık o yüzden sizlere danışmak istiyorum. Ben pcos hastasıyım ve adet günümü de yumurtlama günümü de asla kestiremem. Ve çok düzensiz adet olurum. 2 ay olarak hesapladığımda adetime 5 gün olması gerek. Son birkaç gündür aşırı kasık ağrısı, aşırı gaz, şiddetli ishal, bulanık görme var. Ara ara içim karışıyor ama tam bulantı değil. Beyaz akıntı vardı şimdi sulu sulu. Kirpiklerim üst üste. Gözbebeklerim çok büyüdü. Ayaklarım asla ısınmıyor. Sürekli çişe çıkıyorum. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim?

Test vermeden ne siz bilebilirsiniz ne biz bilebiliriz

Merhabalar, ben de düzensiz regli oluyorum.
Sat 26 Eylül, yumurtlamayı 23 Ekim’de gördüm. Kaset test yaptığımda negatif çıktı. Ne zaman kan testi vermesem doğru sonuç çıkar acaba?

Allah aşkına kan verin. Yok kirpiklerim üst üste yok gözbebeğim büyüdü gerçekten zor değilmi böyle hayat ?
Sağolun ya iyi ki akıl verdiniz. Biz bilmiyoruz kan vermeyi. Bunun belli bir günü var, beklerken belki iyi bir şey okurum da moralim yükselir diye sorduğum bir soru. Size saçma geliyorsa cevap vermeyebilirsiniz. İnsanları boşu boşuna germeye hakkınız yok. Benim gibi belirtlerini yazan binlerce insan var burada. Hadi hepsine tek tek yazın zor olmuyor mu diye.

Idrar testleri genelde yanılmıyorlar negatifse bekleyin şüpheniz devam ederse tekrar idrar testi yapın. Idrar testi negatifse hamile değilsinizdir. Çünkü artık çok düşük değerler bile saptanabiliyor.
Kirpikler benim kendimi bildim bileli üstüste eklemek isterim.

Bunu belirleyen ilk olarak yapabileceğimiz basit idrar testi. Güvenmediyseniz kan testi yaptırabilirsiniz.
Kirpik nasıl üst üste oluyor anlamadım . Diğer saydığınız şeylerin nedeni sadece gebelikle açıklanamaz.

Sağolun ya iyi ki akıl verdiniz. Biz bilmiyoruz kan vermeyi. Bunun belli bir günü var, beklerken belki iyi bir şey okurum da moralim yükselir diye sorduğum bir soru. Size saçma geliyorsa cevap vermeyebilirsiniz. İnsanları boşu boşuna germeye hakkınız yok. Benim gibi belirtlerini yazan binlerce insan var burada. Hadi hepsine tek tek yazın zor olmuyor mu diye.
Şimdi de bu moda olmuş biz bilmiyoruz kan vermeyi " demek burda sizce hamilemiyim yazmak ne kadar mantıklı ? Biz desek ki evet bizce hamilesiniz ..test yapmadan bilemezsiniz malesef

Belirtilere boşa aldanmayın
Regliniz geçince kan verin
Kesin sonucu alırsınız
Diğee tüm belirtiler yanıltıcı

Back
X