Sizce hamile miyim

Ilmtalebesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
19
2
1
39
Hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var. Adetime 13 gün var, kasıklarımda batma göğüslerimde ağrı baş dönemlerim və azda olsa akıntım var. Şüphe edip erken gebelik testi ve kaset test yaptım kaset test pazartesi günü diğeri düne ait. İkisinde de hayalet çizgi var sizce durumum ne olabilir. Görüntüleri izninizle paylaşıyorum daha net anlatmam için derdimi şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20221103_125646.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20221103_125452.webp
    30 KB · Görüntüleme: 124
Regle 13 gün kala yumurtlama günleri oluyor gebelik olamaz. Gebelik düşünüyorsanız bu günleri değerlendirmeniz lazım

Çizgiler hemen mi çıktı yoksa daha sonra mı?
Adet biter bitmez yumurtladıysanız olabilir veyahut önceki dönemden gebe kalmış olabilirsiniz son adetiniz yoğun muydu?

Bu sabah yenidən test yaptım onda da hayalet çizgi mevcut.Diğer testleri yapıp ev kalabalık olduğu için bir yere koymuştum bakınca bu şekilde idiler

Çizgiler hemen mi çıktı yoksa daha sonra mı?
Adet biter bitmez yumurtladıysanız olabilir veyahut önceki dönemden gebe kalmış olabilirsiniz son adetiniz yoğun muydu?
Testleri ev kalabalık iken yapıp bir kenara kaldırmıştım baktığımda gördüğüme bu şekilde idiler. Bu sabah yine yaptım kaset test onda da hayalet çizgi çıktı

Adetinize 13 gün kaldığına emin misiniz
Sanırım döngünüzü bilmiyorsunuz
Adetten 14 gün önce yumurtlama olur zaten. 1 günde de gebelik olmaz. Eğer testler doğruysa erken yumurtladınız demek ki hayırlı olsun sonucu bize bildirin

Bu çizgı boşuna çıkmaz diye düşünüyorum. Bir de az su içerek deneyin. Ben öyle yapıp öğrenmiştim. Çok su içerek test yaptığım zaman çizgi hayalet çizgiydibunun gibi.

Evet 16 Ekimde en son adetim

Tabiki inşaAllah bildireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…