Sizce hamile miyim

Nazanbaver

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
29
17
3
32
İyi aksamlar kızlar 9 aylık evliyim ve ilk defa 4 gün gecikti adetim ilk aylarda çok kez test yaptığım için negatif sonuç aldığım için modumun düşmesini istemiyorum acaba test yapsam mı çok hafif denecek kadar sancı oluyo kasıklarımda sanki hasta olcakmisim gibi ama gelen giden yok sizce ne yapmaliyim

İyi aksamlar kızlar 9 aylık evliyim ve ilk defa 4 gün gecikti adetim ilk aylarda çok kez test yaptığım için negatif sonuç aldığım için modumun düşmesini istemiyorum acaba test yapsam mı çok hafif denecek kadar sancı oluyo kasıklarımda sanki hasta olcakmisim gibi ama gelen giden yok sizce ne yapmaliyim
Göğüs uçlarında hassasiyet var mı ?

Yani yapmadan ogrenemezsin zaten ilk aylarda adet gibi sancalaniyorsun yerleşme sancısı yani dört gün olmuş mutlaka belli olur zaten

Test aldım her ihtimale karşı sabah ilk isim yapicam ilk defa böyle oldu sanki adet olucakmisim gibi geliyo çok hafif deneck kadar sarı akıntı var aranizda yaşayan var mı acaba böyle
Hamilelik belirtisi regl belirtisine benziyor.
Karnımı ovalayarak geçirmiştim ilk ayı ben.. Regl olacak gibi karın ağrısı yaşadım

Benim sarı akıntım adete yakın başlar genelde hep gördüğüm bir şeydir onun için sordum canım, zaten yeterince geçmiş ben olsam bir gün bile geçse hemen test yaparım galiba 😂 normalde günü gününe olur musun

kac gunde bir adet oluyordunuz

Benim sarı akıntım adete yakın başlar genelde hep gördüğüm bir şeydir onun için sordum canım, zaten yeterince geçmiş ben olsam bir gün bile geçse hemen test yaparım galiba 😂 normalde günü gününe olur musun
Adete yakın olan şeffaf akıntı olmuyor mu

Evliliğim ilk aylarinda bir kere 3 gün önce oldum normalde 5 adet ped bitirirdim o zaman 3 ped bitti adet olarak sadece 2 gün geçerdi ama bu sefer uzun oldu 4 gün

Back
X