Sizce hamile miyim?

crystalandpurge

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
2
1
6
26
Merhaba arkadaşlar ben bir regl dönemimde 2 defa ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım sonra nisan ayında regl oldum ama 3 gün sürdü ve pıhtılı değildi yine de çok kan geldi hatta tamponu çıkarınca dolaba fışkıracak kadar çok ama dediğim gibi 3 günde bitti. Bu ay 12sinde regl olmam gerek ama gögüslerim çok büyüdü ve çok azıcık da göbeğim çıktı sizce hamile miyimdir?

Merhaba arkadaşlar ben bir regl dönemimde 2 defa ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım sonra nisan ayında regl oldum ama 3 gün sürdü ve pıhtılı değildi yine de çok kan geldi hatta tamponu çıkarınca dolaba fışkıracak kadar çok ama dediğim gibi 3 günde bitti. Bu ay 12sinde regl olmam gerek ama gögüslerim çok büyüdü ve çok azıcık da göbeğim çıktı sizce hamile miyimdir?
Regl döneminde derken adetliyken mi içtiniz ? Bu ertesi gün hapını zorda kalmadıkça almayın diyorlar. Zorda kalmanız durumunda da yılda maksimum 1 ya da 2 kez öneriyorlar zararlı olduğu için. Siz 1 ayda yıllık tüketim yapmışsınız ve dua edin adet olmuşsunuz. Ne bebeği.
Hormonlarınızın içine etmeyin bir daha içmeyin. Sonra da çocuğum olmuyor diye başlık açmak zorunda kalmayın.

Back
X