Sizce Hamile miyim?

Numi Nata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
492
191
33
30
Merhabalar,
Ovulasyon dönemimi değerlendirdim ve reglime 9 gün var. Yaşadığım belirtiler; Vajinal akıntı, kasıklarımda sancı var sanki regl olacakmışım gibi. Bir de arada gaz sancısı gibi sancı giriyor.
Sizce bunlar normal bir durum mu yoksa hamilelik belirtileri mi?

Merhabalar,
Ovulasyon dönemimi değerlendirdim ve reglime 9 gün var. Yaşadığım belirtiler; Vajinal akıntı, kasıklarımda sancı var sanki regl olacakmışım gibi. Bir de arada gaz sancısı gibi sancı giriyor.
Bence normal bi durum gebelik belirtileri o kadar erken baslamaz regle 9gun varmis

Merhabalar,
Hamile misin test fln yapan mı

Ben regl den iki gün önce test yapmıştım pozitif çıktı iki çizgi de çok beliydi sonrasında kanama oldu yerleşme regl günümde
Ben dün erken gebelik testi yaptım yani reglme 4 gün kala ama tek çizgi oldu. Regl günümü bekliyorum. Siz de nasıl belirtiler olmuştu? Tebrik ederim bu arada:)

Ben dün erken gebelik testi yaptım yani reglme 4 gün kala ama tek çizgi oldu. Regl günümü bekliyorum. Siz de nasıl belirtiler olmuştu? Tebrik ederim bu arada:)
Bende ilk baş dönme mide bulandı sonrasında iştahım aşırı açıldı bel ağrım göğüs hasasiyeti şişlik sevdiğim yemekten tiksinme değişik bisey gördüğümde canım onu isito kendim hasaslastım ağlıyordum sürekli her şeye

Bende ilk baş dönme mide bulandı sonrasında iştahım aşırı açıldı bel ağrım göğüs hasasiyeti şişlik sevdiğim yemekten tiksinme değişik bisey gördüğümde canım onu isito kendim hasaslastım ağlıyordum sürekli her şeye
Göğüs ucumda beyaz süt benekleri

Merhabalar,
Bence adet günün geçmesini bekle sonra üzülüyoruz

Merhabalar,
Ovülasyon sonrası bu tip durumlar normal gebelik belirtileri en erken adet 3 4 gün kala başlar

Benim sabahtan beri karın ağrım var resmen ağrı kaydımda vicğdumda dolaşıyor normal mi
Cnm gebelik belirtileri çok bariz hiç sende olmayan tuhaf belirtiler olarak kendini belli eder he kişiden kişiyede değişir hiç belirtisiz öğrenen de var ağrı regliye yakın da olur bariz bir farklılık varsa daha önce hiç yaşamadığın o belirti sayılır kaç gün kaldı regline

Back
X