- 24 Aralık 2022
- 492
- 191
- 33
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal bi durum gebelik belirtileri o kadar erken baslamaz regle 9gun varmisMerhabalar,
Ovulasyon dönemimi değerlendirdim ve reglime 9 gün var. Yaşadığım belirtiler; Vajinal akıntı, kasıklarımda sancı var sanki regl olacakmışım gibi. Bir de arada gaz sancısı gibi sancı giriyor.
Sizce bunlar normal bir durum mu yoksa hamilelik belirtileri mi?
Anladım teşekkür ederim:)Bence normal bi durum gebelik belirtileri o kadar erken baslamaz regle 9gun varmis
Hamile misin test fln yapan mıMerhabalar,
Ovulasyon dönemimi değerlendirdim ve reglime 9 gün var. Yaşadığım belirtiler; Vajinal akıntı, kasıklarımda sancı var sanki regl olacakmışım gibi. Bir de arada gaz sancısı gibi sancı giriyor.
Reglme 3 gün var bekliyorum malesefHamile misin test fln yapan mı
Ben regl den iki gün önce test yapmıştım pozitif çıktı iki çizgi de çok beliydi sonrasında kanama oldu yerleşme regl günümdeReglme 3 gün var bekliyorum malesef
Ben dün erken gebelik testi yaptım yani reglme 4 gün kala ama tek çizgi oldu. Regl günümü bekliyorum. Siz de nasıl belirtiler olmuştu? Tebrik ederim bu arada:)Ben regl den iki gün önce test yapmıştım pozitif çıktı iki çizgi de çok beliydi sonrasında kanama oldu yerleşme regl günümde
Bende ilk baş dönme mide bulandı sonrasında iştahım aşırı açıldı bel ağrım göğüs hasasiyeti şişlik sevdiğim yemekten tiksinme değişik bisey gördüğümde canım onu isito kendim hasaslastım ağlıyordum sürekli her şeyeBen dün erken gebelik testi yaptım yani reglme 4 gün kala ama tek çizgi oldu. Regl günümü bekliyorum. Siz de nasıl belirtiler olmuştu? Tebrik ederim bu arada:)
Göğüs ucumda beyaz süt benekleriBende ilk baş dönme mide bulandı sonrasında iştahım aşırı açıldı bel ağrım göğüs hasasiyeti şişlik sevdiğim yemekten tiksinme değişik bisey gördüğümde canım onu isito kendim hasaslastım ağlıyordum sürekli her şeye
Bence adet günün geçmesini bekle sonra üzülüyoruzMerhabalar,
Peki vajinada beyaz akıntı oluyor muydu ilk belirtiler çıktığı zamanGöğüs ucumda beyaz süt benekleri
Evet öyle malesef insan beklenti içine giriyorBence adet günün geçmesini bekle sonra üzülüyoruz
Ovülasyon sonrası bu tip durumlar normal gebelik belirtileri en erken adet 3 4 gün kala başlarMerhabalar,
Evet çok aşırı oluyorduPeki vajinada beyaz akıntı oluyor muydu ilk belirtiler çıktığı zaman
Benim sabahtan beri karın ağrım var resmen ağrı kaydımda vicğdumda dolaşıyor normal miOvülasyon sonrası bu tip durumlar normal gebelik belirtileri en erken adet 3 4 gün kala başlar
Bende de şuan en çok bu akıntı var. Bir de belim aşırı ağrıyor. Umutlanmak istemiyorum ama bakalım bekleyip göreceğizEvet çok aşırı oluyordu
Doktorunuza söyleyiniz mi? Hamilesiniz şimdi bilemedim ki neden olduBenim sabahtan beri karın ağrım var resmen ağrı kaydımda vicğdumda dolaşıyor normal mi
Aynen ama bel ağrısı da var olabilir de regl e iki gün kala nidaya test yapınBende de şuan en çok bu akıntı var. Bir de belim aşırı ağrıyor. Umutlanmak istemiyorum ama bakalım bekleyip göreceğiz
Adetle aynı belirtiler gibi olur o zamanOvülasyon sonrası bu tip durumlar normal gebelik belirtileri en erken adet 3 4 gün kala başlar
Cnm gebelik belirtileri çok bariz hiç sende olmayan tuhaf belirtiler olarak kendini belli eder he kişiden kişiyede değişir hiç belirtisiz öğrenen de var ağrı regliye yakın da olur bariz bir farklılık varsa daha önce hiç yaşamadığın o belirti sayılır kaç gün kaldı reglineBenim sabahtan beri karın ağrım var resmen ağrı kaydımda vicğdumda dolaşıyor normal mi