Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama bu ımkansız değil mi Regle 2 gün kala?
bir de bu akıntı çatlama akıntısı değil.
Çatlama akıntısı beyaz ve daha sıvı gibi oluyor bende. Ama bu daha sünen ve daha koyu kıvamlı beyaz renk
Çatlama akıntısı beyaz ve daha sıvı gibi oluyor bende. Ama bu daha sünen ve daha koyu kıvamlı beyaz renk
İnşaallah tutunmustur cnm bilmiyorum artık bazen fark etmiyor kasik agriniz flan varmı benim ilk gebeligimde sağ Kasım'da aşırı derecede ağrı çektim bel ağrısı çektim öyle böyle değil çok kötüydüm tabi herkesin aynı olmaz
İnşaallah tutunmustur cnm bilmiyorum artık bazen fark etmiyor kasik agriniz flan varmı benim ilk gebeligimde sağ Kasım'da aşırı derecede ağrı çektim bel ağrısı çektim öyle böyle değil çok kötüydüm tabi herkesin aynı olmaz
Regle 6 gün varken fena bel ağrım ve sağ kasık ağrım vardı. Sonra duruldu biraz sonra beyaz akıntı oldu 1 gün sonra. Sonrasında ağrım kalmadı. Bugün bel ağrısı tekrar başladı ve bugün akıntım çok yoğun gelmiş beyaz kremsi koyu sünen. Ben direkt akıntıyı yazdım ama bel ve kaşık ağrısı da oldu.
Bende şaşırdım açıkçası
Regl olsa bu kadar yoğun kıvamlı olmazdı bende
Yumurtlama da geçti, ki olsa daha yine yoğun kıvamlı olmazdı diye düşündüm.
Enfeksiyon olsa eğer vajinada ağrı olmaz mı? 1 hafta önce idrar yolum için ilaç kullanmıştım geçti sorunum. Sonra da böyle bir durum yaşadım yukarıda anlattığım gibi
Geçmiş olsun ben idrar yolu enfeksiyonu olduğumu her doktora gitmede öğreniyorum asla anlamıyorum ne ağrı ne kaşıntı hiçbir şekilde belli etmiyor dediğim gibi bir çok belirtisi olabilir dikkat edin yinede rabbim hakkınızda hayırlısıni versin
Enfeksiyon olsa eğer vajinada ağrı olmaz mı? 1 hafta önce idrar yolum için ilaç kullanmıştım geçti sorunum. Sonra da böyle bir durum yaşadım yukarıda anlattığım gibi