Sizce hamile miyim

min1270

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
326
375
23
32
Merhaba kızlar. Ben yumurtlamadan sonraki birkaç günden itibaren sağ kasığımda şiddetli kasılmalar hissermeye başladım. Günden güne bu kasılmaların şiddeti azalsada aynı yerde devam etti hatta sağ bacağıma kadar uzandı. Son birkaç gündür ise kayboldu yerıni hafif adet sancılarına bıraktı dıyebılırım. Adet döngüme dort gün kaldı. He bir de yumurtlamadan sonraki kasılmaların başladığı günlerde birden daha önce hiç olmadığı kadar ödem oldu vucudumda özellikle ayaklarımda gözle görülür şekilde baya şaşırdım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?

Bunların hiç birini belirti olarak görmeyin. Suan isterseniz erken gebelik testi yapabilirsiniz ama bu belirtilerin coğu psikolojik oluyor

Bende erken gebelik testi yaptim bu sekilde cikti 5 gun var reglime belli belirsiz bi cizgi cikti resimde tam belli olmuyor 😄

Eklentiler

• IMG_20240620_135209.webp
    IMG_20240620_135209.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 73
Erken testlerden aldım yarın sabah deneyecegım inşallah görürüm ikinci çizgiyi
inşallah çıkar kuzum. ben regle 4 gün kala aksam yapmıştım erken gebelik testi ve çıkmıştı. ama tabii sabah ilk idrarla yapmak daha kesin 🥰

Testi yaptım ama c kısmında bile çizgi oluşmadı anlamadım idrara ilk daldırdıgımda c kısmı doldu ve sonra oyle kaldı. Son kullanma tarıhı 2024 hazıran idi acaba bundan kaynaklanabılır mı

Back
X