- 10 Ağustos 2025
- 28
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi meritaten227
Daha önce çok yaptım ama bu ay yapmadımAnladim canim yumurtlama takibi yaparak da hamile kalabilirsin ben oyle yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce çok yaptım ama bu ay yapmadımAnladim canim yumurtlama takibi yaparak da hamile kalabilirsin ben oyle yaptim
Onceden yaptiysan hissedersin ztn ayni donemde oluyo yumurtlama ama duzensizse degisirDaha önce çok yaptım ama bu ay yapmadım
Düzensiz olduğu için hissetmiyorum canim .Onceden yaptiysan hissedersin ztn ayni donemde oluyo yumurtlama ama duzensizse degisir
İnsallah vardır canim kan verince buraya da yaz bakalimDüzensiz olduğu için hissetmiyorum canim .
Ama bilmiyorum çok tuhafim bu ay . Aslında aklımda hamile olacağım falan gibi bu ay düşünce yoktu . Eşim iş kazası gecirdi . 3 aydir hastaneye uğraşıyorduk. Birden düşünce girdi aklıma. Test yapıp böyle çıkınca daha umutlandım
Ya bu eşler yokmu herşeyin içindeler benim eşimde hep test alırdı bana yap yap diye ısrar ederdi böyle şeyleri anlatmamak biraz iç dünyada yaşamak en iyisi. Ben değil eşim ümitleniyor diyosun ama yanılıyorsun bak burdasın ve meraktan çatlıyorsun böyle böyle psikolojik olarak insan bi çöküş yaşıyor rahat olmak lazım inşallah vardır canım hayatta herşey nasipBen değilde eşim çok ümitleniyor . Haberi var malesef ki test yaptırdığımdan korkuyorum üzülecek negatif çıkarsa diye . Hala çıkmadı sonuç bakıyorum e nabız surekli
Tamam canim haber edicem çok saol bu aradaİnsallah vardır canim kan verince buraya da yaz bakalim
Doğru diyorsun ama işte eşim evde olduğu için iş kazası gecirdi 3 aydir evde öğrenmemek gibi bi durumu yoktu .Ya bu eşler yokmu herşeyin içindeler benim eşimde hep test alırdı bana yap yap diye ısrar ederdi böyle şeyleri anlatmamak biraz iç dünyada yaşamak en iyisi. Ben değil eşim ümitleniyor diyosun ama yanılıyorsun bak burdasın ve meraktan çatlıyorsun böyle böyle psikolojik olarak insan bi çöküş yaşıyor rahat olmak lazım inşallah vardır canım hayatta herşey nasipherşeyin vakti var
Gülüm ne alaka söylemesen nerden bilecekti hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen olurDoğru diyorsun ama işte eşim evde olduğu için iş kazası gecirdi 3 aydir evde öğrenmemek gibi bi durumu yoktu .
Naptin canim sonuchTamam canim haber edicem çok saol bu arada
Hala çıkmadı ya öğleden sonra sağlık ocağına gidicem kafayı yicem hala yok sonuçNaptin canim sonuch
Kendisi dedi canim tutturdu sen hamilesin diye testleri de o aldığı için gördüGülüm ne alaka söylemesen nerden bilecekti hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen olur
Hakkında hayırlısı gülüm varmı haberKendisi dedi canim tutturdu sen hamilesin diye testleri de o aldığı için gördü
Belki doktor ekraninda gozukur demedi mi doktor ne zmn cikar digeHala çıkmadı ya öğleden sonra sağlık ocağına gidicem kafayı yicem hala yok sonuç
Negatif canimHakkında hayırlısı gülüm varmı haber
Negatif canimBelki doktor ekraninda gozukur demedi mi doktor ne zmn cikar dige
Uzulme canim belki gec dollenme flndirNegatif canim
Hayırlısı olsun canım inositol kullan yumurta kalitesni arttırır omega3 d vitamini felanNegatif canim