Sizce hamile miyim?

Fatma5885

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2025
11
0
1
29
Reglim 2-3 gün gecikti testi de attım aşırı silik çıktı. Gerçekte fotoğrafdakinden çok azıcık daha belli dikkatli bakınca. 7-8 aydır deniyoruz çok heyecanlandım lütfen cevaplar mısınız?

Eklentiler

• IMG_4176.webp
    IMG_4176.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba gerçekten silik gözüküyor. Hangi marka ile yaptınız? Bazen hatalı pozitif çıkaranlar da oluyormuş. Bence erken gebelik testi alın bir marka var pahalı ama herkes onun daha doğru çıkardığını düşünüyor. Pembe kutusu. Bir de onunla yenileyin. Yine de en doğru sonucu adet gecikmesinden 7-10 gün sonra çıkıyor diyorlar eğer geç döllenme değilse.

Merhaba gerçekten silik gözüküyor. Hangi marka ile yaptınız? Bazen hatalı pozitif çıkaranlar da oluyormuş. Bence erken gebelik testi alın bir marka var pahalı ama herkes onun daha doğru çıkardığını düşünüyor. Pembe kutusu. Bir de onunla yenileyin. Yine de en doğru sonucu adet gecikmesinden 7-10 gün sonra çıkıyor diyorlar eğer geç döllenme değilse.
Başka bi tane daha aldık avox marka onda tek çizgi çıktı. Sabah ilk idrarda tekrar deneyecem ama sanırım test hatalıydı bilmiyorum. 4-5 dakika sonra silik çıkmıştı ilk yaptığım testte. Adetim gecikeli henüz 2 gün oldu ama bilmiyorum pek ümitli değilim.

2 testte erken gebelik testiydi. Silik çıkan testin markası artimed. Üstüne tekrar yaptığımız tek çizgi çıkanda awox markaydı.

Var gibi 2 gün sonra tekrar bakın daha netleşir varsa

2 testte erken gebelik testiydi. Silik çıkan testin markası artimed. Üstüne tekrar yaptığımız tek çizgi çıkanda awox markaydı.
Marka yazabiliyor muyum bilememiştim. Predictoru övüyordu çoğunluk. İlk idrarla deneyin aynen. Eğer silik ya da negatif olursa bence 3-4 gün daha bekleyin. İdrar testleri de kafa karıştırıcı oluyor diyorlar. Kanda bile bazen geç çıkıyor. İdrara yansıması daha zor olabilir.

Back
X