Sizce hamile miyim?

beysaerd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
11
4
1
25
Merhaba, adetime 7 gün var. Normal gebelik testi yaptım ilk başta çok silik, sonra biraz daha belirgin çizgi çıktı. Birkaç gün sonra tekrar yapacağım test. Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• IMG20250826074909.webp
    IMG20250826074909.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 77
Merhabalar dün benim testim de böyle çıkmıştı hemen kan verdim. Hamileymişim. Umarım sizde hayırlı haberi alırsınız.

Amin inşallah :KK200: Rabbim dileyen isteyen herkese en kolay en tez zamanda nasip etsin. Benim testimde artımeddi bu arada sanırım sizinki de öye bekleyince daha koyu olmuştu. Bende fotoğrafını ekliyorum. Emin olmak için kesinlikle kan verin en doğru sonuç kan çünkü

Eklentiler

• 20250825_161726 (2).webp
    20250825_161726 (2).webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba, adetime 7 gün var. Normal gebelik testi yaptım ilk başta çok silik, sonra biraz daha belirgin çizgi çıktı. Birkaç gün sonra tekrar yapacağım test. Sizce hamile miyim?
İkinci çizgi görünüyor ama erken yapmışın birkaç gün sonra tekrarla ya da kan ver istersen idrarda çıkıyorsa kanda da çıkar. Bildiğim kadarıyla hamilelik hormonu önce kana sonra idrara karışıyor çünkü💛

Amin inşallah :KK200: Rabbim dileyen isteyen herkese en kolay en tez zamanda nasip etsin. Benim testimde artımeddi bu arada sanırım sizinki de öye bekleyince daha koyu olmuştu. Bende fotoğrafını ekliyorum. Emin olmak için kesinlikle kan verin en doğru sonuç kan çünkü
Evet benimki de aynı markaydı. Çok teşekkür ederim. 🥰

İkinci çizgi görünüyor ama erken yapmışın birkaç gün sonra tekrarla ya da kan ver istersen idrarda çıkıyorsa kanda da çıkar. Bildiğim kadarıyla hamilelik hormonu önce kana sonra idrara karışıyor çünkü💛
Çok teşekkür ederim birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıp kan vereyim. Umutlanmak istemedim ne olur olmaz diye ama içim kıpır kıpır.❤️

Ben öğlen erken gebelik testi ile bir daha test yaptım. Negatif çıktı. Herhalde ilk yaptığım yanlış sonuç verdi. Bir de regl olacak gibi karın ağrım var.😔

hiç üzülmeyin regl olana kadar umut hep var. insan deneyince hemen olsun istiyor. ama herşey nasip.. birazda akışına bırakmak lazım benimde geçen aylarda hep öyle olmuştu o kadar canım sıkılıyordu ki sanki hiç olmayacak... bu ay ise hiç umudum yoktu anaa bi baktım hamileyim :KK48: sanırım kafayıda rahatlatmak lazım. insanın elinde değil üzülüveriyoruz hemen.. umarım tez vakitte güzeller haber alırsınız siz ve bekleyen herkes için.. Rabbim kimseyi bu yolda koymasın.. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.:KK200:

hiç üzülmeyin regl olana kadar umut hep var. insan deneyince hemen olsun istiyor. ama herşey nasip.. birazda akışına bırakmak lazım benimde geçen aylarda hep öyle olmuştu o kadar canım sıkılıyordu ki sanki hiç olmayacak... bu ay ise hiç umudum yoktu anaa bi baktım hamileyim :KK48: sanırım kafayıda rahatlatmak lazım. insanın elinde değil üzülüveriyoruz hemen.. umarım tez vakitte güzeller haber alırsınız siz ve bekleyen herkes için.. Rabbim kimseyi bu yolda koymasın.. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.:KK200:
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Negatif çıksaydı ilk de bu kadar üzülmezdim ama elimde değil. Dediğiniz gibi her şey nasip. Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah💕

Yanı yumurtlama dan sonra kı kacıncı gundesın canım . Mesela benım 19 unda çatlama oldu 20 sınden ıtıbaren bugün depo 7 deyım 🫠
Regl takvimimde benim de yumurtalama günüm 19 Ağustos görünüyor. Ayy teşekkür ederim, yeniyim bu konularda☺️

Regll takvımı her zaman tutmuyor ama senınkı aynı gıdıyorsa eğer dpo günümüz aynı canım

Son düzenleme:
Back
X