Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük bir ihtimalle evet canım . Henüz yeni 2 gün sonra tekrar yap yada imkanın varsa kan ver . Hayırlı olsun inşallahSizce hamile miyim?
Perşembe günü verdim 7.41 çıkmıştı yaBüyük bir ihtimalle evet canım . Henüz yeni 2 gün sonra tekrar yap yada imkanın varsa kan ver . Hayırlı olsun inşallah
3 gün geçti ama bugün hafif lekelenme var normal miEvet bende gördüm adetiniz geçtiyse kan verin bence yoksa adet gününe kadar bekleyebilirsiniz
Yerleşme mi acaba, bir de kan verin bence umarım kimyasal değildir3 gün geçti ama bugün hafif lekelenme var normal mi
Umarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorumYerleşme mi acaba, bir de kan verin bence umarım kimyasal değildir![]()
İçini ferah tut canım haber ver bizedeUmarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorum
İyi düşün canım aynen bize de haber ver inşallah artmıştır değerin . Kötüyü düşünmeUmarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorum
70 çıktı sonuç hafif lekelenme için de çok erken 2 gün sonra tekrar gel kan alalım dediİçini ferah tut canım haber ver bizede
Kan testim 70 çıktıEvet sanırım hamilesiniz. Testinizi 2 gün sonra tekrarlarsanız belki daha net sonuç alabilirsiniz.
Ama önemli olan testi tekrarladığınızda beta değerinizin artması o yüzden testi tekrarlayın dedim inşallah güzel ve hayırlı haberler alırsınız..Kan testim 70 çıktı