E esraaanur Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 6 0 1 24 Pazartesi 11:05 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #1 Sizce hamile miyim? Eklentiler image.webp 3,8 KB · Görüntüleme: 60
M masal baran miran Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2025 76 58 3 26 Pazartesi 11:09 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #2 esraaanur .!.: Sizce hamile miyim? Genişletmek için tıkla... Büyük bir ihtimalle evet canım . Henüz yeni 2 gün sonra tekrar yap yada imkanın varsa kan ver . Hayırlı olsun inşallah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
esraaanur .!.: Sizce hamile miyim? Genişletmek için tıkla... Büyük bir ihtimalle evet canım . Henüz yeni 2 gün sonra tekrar yap yada imkanın varsa kan ver . Hayırlı olsun inşallah
E elephant11 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2025 304 130 18 29 Pazartesi 11:10 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #3 Evet bende gördüm adetiniz geçtiyse kan verin bence yoksa adet gününe kadar bekleyebilirsiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
E esraaanur Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 6 0 1 24 Pazartesi 11:11 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #4 masal baran miran .!.: Büyük bir ihtimalle evet canım . Henüz yeni 2 gün sonra tekrar yap yada imkanın varsa kan ver . Hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Perşembe günü verdim 7.41 çıkmıştı ya Olumlu oy 0 Olumsuz oy
masal baran miran .!.: Büyük bir ihtimalle evet canım . Henüz yeni 2 gün sonra tekrar yap yada imkanın varsa kan ver . Hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Perşembe günü verdim 7.41 çıkmıştı ya
E esraaanur Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 6 0 1 24 Pazartesi 11:11 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #5 elephant11 .!.: Evet bende gördüm adetiniz geçtiyse kan verin bence yoksa adet gününe kadar bekleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... 3 gün geçti ama bugün hafif lekelenme var normal mi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
elephant11 .!.: Evet bende gördüm adetiniz geçtiyse kan verin bence yoksa adet gününe kadar bekleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... 3 gün geçti ama bugün hafif lekelenme var normal mi
E elephant11 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2025 304 130 18 29 Pazartesi 11:15 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #6 esraaanur .!.: 3 gün geçti ama bugün hafif lekelenme var normal mi Genişletmek için tıkla... Yerleşme mi acaba, bir de kan verin bence umarım kimyasal değildir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
esraaanur .!.: 3 gün geçti ama bugün hafif lekelenme var normal mi Genişletmek için tıkla... Yerleşme mi acaba, bir de kan verin bence umarım kimyasal değildir
E esraaanur Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 6 0 1 24 Pazartesi 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #7 elephant11 .!.: Yerleşme mi acaba, bir de kan verin bence umarım kimyasal değildir Genişletmek için tıkla... Umarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
elephant11 .!.: Yerleşme mi acaba, bir de kan verin bence umarım kimyasal değildir Genişletmek için tıkla... Umarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorum
E elephant11 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2025 304 130 18 29 Pazartesi 11:24 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #8 esraaanur .!.: Umarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... İçini ferah tut canım haber ver bizede Olumlu oy 0 Olumsuz oy
esraaanur .!.: Umarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... İçini ferah tut canım haber ver bizede
M masal baran miran Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2025 76 58 3 26 Pazartesi 11:53 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #9 esraaanur .!.: Umarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... İyi düşün canım aynen bize de haber ver inşallah artmıştır değerin . Kötüyü düşünme Olumlu oy 0 Olumsuz oy
esraaanur .!.: Umarım değildir ya hemen gidip kan vereceğim teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... İyi düşün canım aynen bize de haber ver inşallah artmıştır değerin . Kötüyü düşünme
E esraaanur Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 6 0 1 24 Pazartesi 13:24 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #10 elephant11 .!.: İçini ferah tut canım haber ver bizede Genişletmek için tıkla... 70 çıktı sonuç hafif lekelenme için de çok erken 2 gün sonra tekrar gel kan alalım dedi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
elephant11 .!.: İçini ferah tut canım haber ver bizede Genişletmek için tıkla... 70 çıktı sonuç hafif lekelenme için de çok erken 2 gün sonra tekrar gel kan alalım dedi
A anonymous12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2025 44 4 1 27 Pazartesi 13:25 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #11 İlk değer 28, ikinci 52 bunalr aynı hastaneden sonuçlar. Aralarda 43-44 saat var. 52değerden sonra yine 43-44 saat sonra Son değer 68.4 ama farklı hastanede. Artış az mı? Adete 1 gün daha var. Endişe ettim. Farklı hastane olması sonucu etkiler mi? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
İlk değer 28, ikinci 52 bunalr aynı hastaneden sonuçlar. Aralarda 43-44 saat var. 52değerden sonra yine 43-44 saat sonra Son değer 68.4 ama farklı hastanede. Artış az mı? Adete 1 gün daha var. Endişe ettim. Farklı hastane olması sonucu etkiler mi?
LadyLolita Bütün derdim sürüden ayrı olabilmek. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2025 283 237 18 28 Pazartesi 13:28 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #12 Evet sanırım hamilesiniz. Testinizi 2 gün sonra tekrarlarsanız belki daha net sonuç alabilirsiniz. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
E esraaanur Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 6 0 1 24 Pazartesi 13:53 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #13 LadyLolita .!.: Evet sanırım hamilesiniz. Testinizi 2 gün sonra tekrarlarsanız belki daha net sonuç alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kan testim 70 çıktı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
LadyLolita .!.: Evet sanırım hamilesiniz. Testinizi 2 gün sonra tekrarlarsanız belki daha net sonuç alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kan testim 70 çıktı
LadyLolita Bütün derdim sürüden ayrı olabilmek. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2025 283 237 18 28 Pazartesi 15:53 Konu Sahibi Konu Sahibi esraaanur #14 esraaanur .!.: Kan testim 70 çıktı Genişletmek için tıkla... Ama önemli olan testi tekrarladığınızda beta değerinizin artması o yüzden testi tekrarlayın dedim inşallah güzel ve hayırlı haberler alırsınız.. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
esraaanur .!.: Kan testim 70 çıktı Genişletmek için tıkla... Ama önemli olan testi tekrarladığınızda beta değerinizin artması o yüzden testi tekrarlayın dedim inşallah güzel ve hayırlı haberler alırsınız..