Sizce Hamile miyim ?

bilgiicin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
10
1
1
22
Selam kızlar . Bu ay çocuk düşündüğümüz için bir kaç defa korunmayı bıraktık . Kafamda milyon şey var vaktinizi ayırıp okur bilgilendirirseniz çok sevinirim .
Normal regl döngün 27 gün (günü gününe olurum)
Fakat son 2 aydır 26 gün
Son regl tarihim 20 ağustos
Bu duruma göre bu ay da bir gün erken olursam bugün yani 15 eylülde , eğer erken olmazsam 16 eylülde regl olmam gerekiyor.
Sorunuma gelicek olursam;
  • Yaklaşık 2 haftadır sağ kasığım (bir kaç gündür sol kasığımda da ) batmalar oluyor .
  • 6 gündür , ilk iki günü akşamları hafif , diğer günlerde’ tüm gün şiddetli’ fakat kusturmayan mide bulantım oluyor ( aç olduğum halde mide bulantısından yiyemiyorum)
  • 3 gündür regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum olmuyorum 2 gündür ped ile geziyorum
  • dün kan testi verdim negatif , 2 gün öncesinde de vermiştim yine negatifti .
  • saçma sapan inanılmaz derecede gerşeye ağlayasım geliyo (ağlamaktan nefret eden biriyim) şaka gibi tutamıyorum.
  • sol göğsüm sağa göre daha küçüktü bir tık fakat şuan eşitler ve göğüslerim bir tık dolgunlaşmış ucunda da dokunca sızlama var .
  • Ve yine 1 haftadır aşırı halsizlik ve uyku var normalde gün içinde uyumam uyuyamam yani . Saatlerce uyuyorum .
BİLEN BİRŞ BİRŞEY DESİN ÇÜNKÜ BU BELİRTİLER VE RAHATSIZ EDİCİ ŞEYLER HEPSİ ZOR VE HEM BIKTIM HEM SONU NEGATİF
NOT: bugün henüz regl olmadım bugün veya yarın olmam gere Başta dediğim gibi
NAPICAM VE NE BU SAÇMALIKLAR
(Yemin ederim psikolojik olamayacak kadar şiddetli sürekli , bıktırıcı ve taktığım bir şey değil hamile olup olmama durumu )

İlk yazdıpın 2 haftadır batmalar oluyor demişsin. Aynısı ben de vardiama regliye 2-3 gün kala başlamıştı. 2 hafta kala değil . Bendeki tek belirti buydu

İlk yazdıpın 2 haftadır batmalar oluyor demişsin. Aynısı ben de vardiama regliye 2-3 gün kala başlamıştı. 2 hafta kala değil . Bendeki tek belirti buydu
Valla napıcam bilmiyorum anneme soruyorum kadın hatırlamıyor haliyle . Forumlarda geziyorum kan veriyorum negatif çıkıyor artık korkuyorum bende kanser falan birşey olabilir mi diye insanın aklına herşey geliyor

Zaten 50 li test aldım gergün yapıyorum tek çizgi çıkıyor, birde yazıda dediğim gibi kan testi de yaptırdım
Evet o kısmı gözden kaçırmışım tekrar okudum. Adetleriniz düzenli o zaman geç yumurtlama olasılığı düşüyor. Kanda çıkması gerekirdi yani. Ka negatifse yoktur. Adet olunca 2.ya da 3. günü hormonlarınıza baktırın bence.

Evet doğru söylüyorsunyz kendi kendime diyorum ki ya bugün ya yarın olcaksın zaten sabret ama işte sinirim bozuldu bir tık dün de negatifi gördüm . Eşimde rahatsızlıklarımı görüyor bakıyor negatif sonuç adamda bıktı

Belki yaşadığınız rahatsızlıkların hormonal başka bir açıklaması vardır. İnşaAllah bir sorun yoktur ve kısa zamanda da hamilelik gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…