Selam kızlar . Bu ay çocuk düşündüğümüz için bir kaç defa korunmayı bıraktık . Kafamda milyon şey var vaktinizi ayırıp okur bilgilendirirseniz çok sevinirim .
Normal regl döngün 27 gün (günü gününe olurum)
Fakat son 2 aydır 26 gün
Son regl tarihim 20 ağustos
Bu duruma göre bu ay da bir gün erken olursam bugün yani 15 eylülde , eğer erken olmazsam 16 eylülde regl olmam gerekiyor.
Sorunuma gelicek olursam;
- Yaklaşık 2 haftadır sağ kasığım (bir kaç gündür sol kasığımda da ) batmalar oluyor .
- 6 gündür , ilk iki günü akşamları hafif , diğer günlerde’ tüm gün şiddetli’ fakat kusturmayan mide bulantım oluyor ( aç olduğum halde mide bulantısından yiyemiyorum)
- 3 gündür regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum olmuyorum 2 gündür ped ile geziyorum
- dün kan testi verdim negatif , 2 gün öncesinde de vermiştim yine negatifti .
- saçma sapan inanılmaz derecede gerşeye ağlayasım geliyo (ağlamaktan nefret eden biriyim) şaka gibi tutamıyorum.
- sol göğsüm sağa göre daha küçüktü bir tık fakat şuan eşitler ve göğüslerim bir tık dolgunlaşmış ucunda da dokunca sızlama var .
- Ve yine 1 haftadır aşırı halsizlik ve uyku var normalde gün içinde uyumam uyuyamam yani . Saatlerce uyuyorum .
BİLEN BİRŞ BİRŞEY DESİN ÇÜNKÜ BU BELİRTİLER VE RAHATSIZ EDİCİ ŞEYLER HEPSİ ZOR VE HEM BIKTIM HEM SONU NEGATİF
NOT: bugün henüz regl olmadım bugün veya yarın olmam gere Başta dediğim gibi
NAPICAM VE NE BU SAÇMALIKLAR
(Yemin ederim psikolojik olamayacak kadar şiddetli sürekli , bıktırıcı ve taktığım bir şey değil hamile olup olmama durumu )