• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Adet gecikmesi ile yap erken gebelik testleri var ama bir gün geçsin en az daha belirgin olur
Benim de kasık ağrılarım var gebelikle ayni belirtiler yaşıyorum yine düşük falan olursa diye korkuyorum daha adetime 13 gün falan var

Benim de kasık ağrılarım var gebelikle ayni belirtiler yaşıyorum yine düşük falan olursa diye korkuyorum daha adetime 13 gün falan var
Umarım bu ay mutlu haberi alırsın güzelim kötü şeyler düşünme olumlu tarafta kal hep birde vücudunu dinleme bence çünkü bir zamandan sonra takıntı haline geliyor ve ister istemez farkında olmadan stres yapıyorsun güzel şeyler düşün güzel olsun 😊

Umarım bu ay mutlu haberi alırsın güzelim kötü şeyler düşünme olumlu tarafta kal hep birde vücudunu dinleme bence çünkü bir zamandan sonra takıntı haline geliyor ve ister istemez farkında olmadan stres yapıyorsun güzel şeyler düşün güzel olsun 😊
İnşallah canım benim hepimiz bu mutlu haberi vermeyi nasip etsin rabbim 🤰🏻🩷

Öncelikle çok geçmiş olsun. Düşükle sonuçlandığında beta hcg niz kaçtı yükseliyor muydu ? Ne zaman hamileliği farkettiniz kanamanız varken farkettiniz mi açıklayabilir misiniz rica etsem 🙏🏻🌸
Teşekkür ederim beta HCG 20binlerdeydi düştüğünde. Düzenli yükseliyordu her zaman. Hamileliği mide bulantısı ve ishal için acile gittiğimde öğrendim 169 la öğrendim. Adetimin geçmesine henüz 1 gün vardı. Henüz 4 haftalık bile değildi. Evde test yapmıştım acile gitmeden silik çıkmıştı. Kanamam 5. Haftada başladı normal adet ağrısı gibi bir ağrıyla birlikte adet döngüsü gibi başladı hiçbir fark yoktu. Adet gecikmesinin 12. Günündeydim o sırada. Acilde iğne yaptılar durdurdular kanamayı. Ultrasonda doktor baktığında vücudumun her ay adet döngüsündeki gibi yumurta üretimine devam ettiğini gördü. Başlayan kanamada kahverengiydi bekleyen kan atılıyordu. 6 haftalıkken kalbi atmaya başlamıştı. Ama çok uzun sürmedi kalbi durdu. Sonradan öğrendim ki bende pıhtılaşma bozukluğu varmış. Yani patoloji sonucunda böyle bir şey yazmıyordu ama onun kalp atışına yetecek şekilde ona kan ulaşamadı sanki. Kalbinin atmadığını gördük düşük planlandı. Ve düşükten sonra da yine adetim günü gününe geldi. Yani bu hamilelik mevzusunu vücudum hiç fark etmedi

Teşekkür ederim beta HCG 20binlerdeydi düştüğünde. Düzenli yükseliyordu her zaman. Hamileliği mide bulantısı ve ishal için acile gittiğimde öğrendim 169 la öğrendim. Adetimin geçmesine henüz 1 gün vardı. Henüz 4 haftalık bile değildi. Evde test yapmıştım acile gitmeden silik çıkmıştı. Kanamam 5. Haftada başladı normal adet ağrısı gibi bir ağrıyla birlikte adet döngüsü gibi başladı hiçbir fark yoktu. Adet gecikmesinin 12. Günündeydim o sırada. Acilde iğne yaptılar durdurdular kanamayı. Ultrasonda doktor baktığında vücudumun her ay adet döngüsündeki gibi yumurta üretimine devam ettiğini gördü. Başlayan kanamada kahverengiydi bekleyen kan atılıyordu. 6 haftalıkken kalbi atmaya başlamıştı. Ama çok uzun sürmedi kalbi durdu. Sonradan öğrendim ki bende pıhtılaşma bozukluğu varmış. Yani patoloji sonucunda böyle bir şey yazmıyordu ama onun kalp atışına yetecek şekilde ona kan ulaşamadı sanki. Kalbinin atmadığını gördük düşük planlandı. Ve düşükten sonra da yine adetim günü gününe geldi. Yani bu hamilelik mevzusunu vücudum hiç fark etmedi
Çok teşekkür ederim ayrıntısıyla anlatmışsınız🙏🏻 Tekrardan çok geçmiş olsun 💐

Çok geçmiş olsun

Düşük olduktan sonra yani kanama bittikten sonra ağrılarınız devam etti mi

Henüz belli değil erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı takvime göre adetime bir gün kaldı ama henüz olmadım kasıklarımda ağrı var hala gaz sancısı gibi bilmiyorum yani bekliyorum hala
Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın endişe etmeyin bende 16 Ekim'de adet tarihim 30 Ekim'de test yaptım negatif çıktı sonra 4 Kasım'da kan verdim sonucu negatif çıktı sonra bekledim 17 Kasım da evde test yaptım ve pozitif çıktı bekledim doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi gittim ve 10 Aralık ta kalp atışları baktık bu benim 7 ci gebelik

Evet bende o yüzden ne test yapıyorum ne de kan veriyorum bekliyorum bakalım neler olacak 😂 valla ne kendimi hamile hissediyorum ne de hissetmiyorum içimde bi umut var ama tabii kötü hisler onu bastırıyor tabii 😆 çok sık idrara çıkıyorum rahat 15 dakikaya bir yani Buda biraz kafamı karıştırıyor
İnci tanesi merhaba adetin geçti mi

Back
X