canım öncelikle sana ve akdeniz arkadaşımıza çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerinde en kısa zamanda bebişiniz göbişinize gelir. her zaman dua ederim tabii.
şimdi sorularına cevap veriyorum.
adetim 2 gün geçti ve pozitif sonuç aldım.
bu ay belirtilerim şunlardı:
1- ilk önce adetime 10 gün vardı ve kasıklarımda gidip gelen kram ve ağrı karışımı bir ağrı vardı. ama bu ağrı sanki afedersin bağırsaklarım gerilmiş gibi hissettim ve üşüttüm herhalde dedim.
2- adetime bir hafta kala elle muayene yaptım. önceki aylardan biliyorum rahim ağzı hep elime gelince adetim yakın diyordum. o zaman elime rahim ağzı geldi. herhalde yine det olucam dedim. bir kaç gün sonra tekrar yaptım. adetime 5-6 gün vardı ve rahim ağzı elime hiç gelmedi. baştan şaşırdım. bir iki gün tekrarladım ama yine gelmedi. şüphelendim.
3- ateşimi adetime 5-6 gün kala ölçüyor ve 36.6 dan her gün bir sayı düşüp 36.2de adet oluyordum. bu ay ateşim hiç düşmedi ve hep 36.7-36.9 arasında gidip geldi. adet günümdede aynıydı. ve yine şüphelendim.
4- en az belirtiyi göğüslerim verdi. adetime 10 gün kala sadece yanlarına dokununca ve çamaşırımdan çıkarınca ağrıyorlardı. adetime yakın hiç bir şey kalmadı.
5- adet günümden önce ve sonra dahil yani 3 gün adet olucakmışım gibi ağrılarım vardı. ama giden gelen yoktu.
6- belim sabahları yatakta dönemeyecek gibi kırılmışcasına ağrıyordu. yataktan kalkıp hareket edince düzeliyordum sanki.
6 aydır korunmuyoruz. ve bebişimi 6. ayda yakaladım. şu an aklıma gelen belirtilerim bunlar canım. İnşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur.