Sizce hamile miyim?

Hamile olabilir miyim?

• Ankete Katılan
    2

Belinayy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
115
34
98
35
Merhaba arkadaşlar ben 6aydır evliyim şu üç aydır çocuk olmasını istiyoruz. İlk başlarda denedik olmadı üç defa adet oldum bi defada şüphelendim test yaptım ama olmadı. Şu beş gün falan sabah ve yemekten sonra mide bulantısı oluyor halsizlik ve yorgunluk var kasık ve bel bölgesinde ağrı oluyor özellikle adet sancısı gibi bir ağrı oluyor sonra geçiyor dün de regl olmayınca test alıp yaptım iki çizgi çıktı sizce hamile miyim?

Iki cizgi cimtiysa buyuk ihtimal hamilesin. Tebrik ederim ama kan testi verin hgc degerlerine baksinlar. Sagliklimi gelişim diye baksinlar.
ALLAH gonlunuze gore versin.

Iki cizgi cimtiysa buyuk ihtimal hamilesin. Tebrik ederim ama kan testi verin hgc degerlerine baksinlar. Sagliklimi gelişim diye baksinlar.
ALLAH gonlunuze gore versin.
Bugün doktora gidip tahlil vericem teşekkür ederim amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Tebrikler git bi kan ver sağlıklı bir gebelik olur insallah sağlıkla dogurursun darisi bizim başımıza insallah bu ay bende alırım bu haberi

Iki çizgi cıktiysa hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…