- 30 Mart 2015
- 24
- 19
- 8
- Konu Sahibi zonohedral
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam et bence doktora gidince gerek görürse değiştirirBugün kan testine gideyim iş çıkışında, inşallah hayırlı haberi alırımBir de folik asit kullanıyordum, folik asitim bitti, sizce eczaneden kafama göre bi folik asit mi alsam yoksa doktora gitmeyi mi beklesem kızlar?
Folibiol kullanıyordum ona devam ediyim o zaman.Devam et bence doktora gidince gerek görürse değiştirir
folik asit miligramı da önemli, benim doktorum fazlasını önermiyordu. doktora sor bence, ya da yarım yarım iç.Folibiol kullanıyordum ona devam ediyim o zaman.
Hamilesin hayırlı olsun. Benimki de aynı testtendiKızlar dün regl günümdü ama regl olmadım, bu sabahta test yaptım ve ikinci çizgiyi silik olsa da gördüm, fotoğrafını da ekledim. Yaptığım test Laboquick'in ultra hassas gebelik testi siz ne düşünüyorsunuz, doktora ne zaman gitsem?
Ben devam etmiştim. İlk muayenemde doktorum değiştirmiştiFolibiol kullanıyordum ona devam ediyim o zaman.
canim sen kesinlikle hamilesin 2. Cizgiyi bende gördüm gayet açık görünüyor daha yeni gecmis adet günün o yüzden boyle silik çıkmış 2 daha bekle kan tahlili ver :)Kızlar dün regl günümdü ama regl olmadım, bu sabahta test yaptım ve ikinci çizgiyi silik olsa da gördüm, fotoğrafını da ekledim. Yaptığım test Laboquick'in ultra hassas gebelik testi siz ne düşünüyorsunuz, doktora ne zaman gitsem?
aynen öyle, bu sefer yok kandaki hcg değeri ne, ertesi gün bi daha gideyim, arttı mı artmadı mı vs diyeceksin. kendini tut, ultrasonda keseyi görmek daha heyecanlı :)Kan testine gitsem de keseyi görmeden içim rahat etmez, beklemek de çok zor geliyor ama beklemeye çalışıcam artıkinşallah bana da, bebek isteyen herkese de Allah hayırlı bir evlat nasip eder
Folik asit hapını da yarım yarım içeyim, zaten düzenli besleniyorum
![]()
Kızlar ikimizde hamilesiniz allah bagislasin bebeklerinizi size sizden ricam belirtileriniz oldumu bende suan adet günümü bekliyorum da 6 günüm kaldı benim kasik agirsi bel agirsi ve azzar azar akıntı oluyor sizdede olmuş muydu bunlar cevap verirsniz cok mutlu olurum :)Hamilesin hayırlı olsun. Benimki de aynı testtendi![]()
Ayy inşallah[/QUOTE canim test yapmadan önce belirtin felan oldumu bel agrin kasık agrin akintin oldumu yoksa kurumuydun bende adetimi bekliyorum da banada bir umut olur cevabin :)
Canım göğüslerim şişti ve ve dokununca ağrıyor, üstüne yatamıyorum, on gün öncesinden beridir bu şekilde bir de adet sancısına benzer kasık ağrılarım var, ara ara batma şeklinde, ben bu ay adet olucam sanıyordum belirtilerden dolayı çünkü adet belirtilerine benziyor, günüm geçince çok sevindimKızlar ikimizde hamilesiniz allah bagislasin bebeklerinizi size sizden ricam belirtileriniz oldumu bende suan adet günümü bekliyorum da 6 günüm kaldı benim kasik agirsi bel agirsi ve azzar azar akıntı oluyor sizdede olmuş muydu bunlar cevap verirsniz cok mutlu olurum :)