Sizce Hamile miyim?

zonohedral

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
24
19
8
Kızlar dün regl günümdü ama regl olmadım, bu sabahta test yaptım ve ikinci çizgiyi silik olsa da gördüm, fotoğrafını da ekledim. Yaptığım test Laboquick'in ultra hassas gebelik testi siz ne düşünüyorsunuz, doktora ne zaman gitsem?

Eklentiler

• test-sonuc.webp
    test-sonuc.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 152
Hamilesinnnnn...
Hemen kan vermeye git koooş :)

Tebrikler hamilesiniz. Kan vermeniz gerekiyor 2 gün sonra tekrar kan verin. 2 katına çıkması gerekiyor. Sonra da doktorunuz varsa iletişime geçin o zaten hesaplayacaktır. Beni doktorum gecikmeden 15 gün sonra çağırmıştı

Maşallah gebelik gözüküyo canım kan testi ile kesinleştirebilirsiniz doktor içinse 10 gün beklemenizi öneririm gittiğinizde keseyide kalp atışınıda görürsünüz belki

Bugün kan testine gideyim iş çıkışında, inşallah hayırlı haberi alırım:KK71:Bir de folik asit kullanıyordum, folik asitim bitti, sizce eczaneden kafama göre bi folik asit mi alsam yoksa doktora gitmeyi mi beklesem kızlar?

Bugün kan testine gideyim iş çıkışında, inşallah hayırlı haberi alırım:KK71:Bir de folik asit kullanıyordum, folik asitim bitti, sizce eczaneden kafama göre bi folik asit mi alsam yoksa doktora gitmeyi mi beklesem kızlar?
Devam et bence doktora gidince gerek görürse değiştirir

adetim 5 gün gecikti test yaptım pozitifti. bundan bi 5 gün sonrada doktora gittim, keseyi gördük :) kan testine falan gitmedim hiç. gereksiz bence. 10 gün bekle ve doktora git.

Hayırlı olsun canım. Darısı başıma inşallah :)

Kızlar dün regl günümdü ama regl olmadım, bu sabahta test yaptım ve ikinci çizgiyi silik olsa da gördüm, fotoğrafını da ekledim. Yaptığım test Laboquick'in ultra hassas gebelik testi siz ne düşünüyorsunuz, doktora ne zaman gitsem?
Hamilesin hayırlı olsun. Benimki de aynı testtendi :halay:

Kan testine gitsem de keseyi görmeden içim rahat etmez, beklemek de çok zor geliyor ama beklemeye çalışıcam artık:KK54:inşallah bana da, bebek isteyen herkese de Allah hayırlı bir evlat nasip eder:dua: Folik asit hapını da yarım yarım içeyim, zaten düzenli besleniyorum :KK72:

Cani
canim sen kesinlikle hamilesin 2. Cizgiyi bende gördüm gayet açık görünüyor daha yeni gecmis adet günün o yüzden boyle silik çıkmış 2 daha bekle kan tahlili ver :)

Kan testine gitsem de keseyi görmeden içim rahat etmez, beklemek de çok zor geliyor ama beklemeye çalışıcam artık:KK54:inşallah bana da, bebek isteyen herkese de Allah hayırlı bir evlat nasip eder:dua: Folik asit hapını da yarım yarım içeyim, zaten düzenli besleniyorum :KK72:
aynen öyle, bu sefer yok kandaki hcg değeri ne, ertesi gün bi daha gideyim, arttı mı artmadı mı vs diyeceksin. kendini tut, ultrasonda keseyi görmek daha heyecanlı :)

Hamilesin hayırlı olsun. Benimki de aynı testtendi :halay:
Kızlar ikimizde hamilesiniz allah bagislasin bebeklerinizi size sizden ricam belirtileriniz oldumu bende suan adet günümü bekliyorum da 6 günüm kaldı benim kasik agirsi bel agirsi ve azzar azar akıntı oluyor sizdede olmuş muydu bunlar cevap verirsniz cok mutlu olurum :)

Kızlar ikimizde hamilesiniz allah bagislasin bebeklerinizi size sizden ricam belirtileriniz oldumu bende suan adet günümü bekliyorum da 6 günüm kaldı benim kasik agirsi bel agirsi ve azzar azar akıntı oluyor sizdede olmuş muydu bunlar cevap verirsniz cok mutlu olurum :)
Canım göğüslerim şişti ve ve dokununca ağrıyor, üstüne yatamıyorum, on gün öncesinden beridir bu şekilde bir de adet sancısına benzer kasık ağrılarım var, ara ara batma şeklinde, ben bu ay adet olucam sanıyordum belirtilerden dolayı çünkü adet belirtilerine benziyor, günüm geçince çok sevindim:KK71: onun dışında belirtim olmadı, akıntım ara ara oluyor ama önceki aylardan pek farklı değil.. İnşallah en yakın zamanda sen de güzel haberler alırsın :KK68:

Back
X