Sizce Hamile miyim?

Kızlar dün regl günümdü ama regl olmadım, bu sabahta test yaptım ve ikinci çizgiyi silik olsa da gördüm, fotoğrafını da ekledim. Yaptığım test Laboquick'in ultra hassas gebelik testi siz ne düşünüyorsunuz, doktora ne zaman gitsem?
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Bana buyuk umut oldun canim bugun bu testten yaptim daha 5 gunum var negatif cikinca cok uzuldum. Ama senin bir gun gecmesine ragmen silik cikiyorsa benim icin de umut var demektir :halay: Bana da dua et canim 1 dusuk yaptim ve artik Allah'in izniyle anne olmak istiyorum

Çok teşekkür ederi
Canım göğüslerim şişti ve ve dokununca ağrıyor, üstüne yatamıyorum, on gün öncesinden beridir bu şekilde bir de adet sancısına benzer kasık ağrılarım var, ara ara batma şeklinde, ben bu ay adet olucam sanıyordum belirtilerden dolayı çünkü adet belirtilerine benziyor, günüm geçince çok sevindim:KK71: onun dışında belirtim olmadı, akıntım ara ara oluyor ama önceki aylardan pek farklı değil.. İnşallah en yakın zamanda sen de güzel haberler alırsın :KK68:
çok teşekkürler canım cevabin icin inşallah canim inşallah bende hamile kalirim inşallah cok sagol ;)

Kızlar ikimizde hamilesiniz allah bagislasin bebeklerinizi size sizden ricam belirtileriniz oldumu bende suan adet günümü bekliyorum da 6 günüm kaldı benim kasik agirsi bel agirsi ve azzar azar akıntı oluyor sizdede olmuş muydu bunlar cevap verirsniz cok mutlu olurum :)

Teşekkür ederiim, darısı başına, başınıza inşallah :KK68:
Benim belirtilerim hatırladığım kadarıyla
-1 hafta kala filan çok ciddi batmalar yaşadım kasıklarımda 3 kez filan çok şiddetliydi ayaktayken iki büklüm oldu. Bağlar gerildiği için oluyormuş.
-Göğüslerimde dolgunluk ve çok ağrı oldu ama adet öncesi de yaşardım
-Asıl belirtim şu oldu, memenin koyu bölgesinin çapı çok büyüdü baya o halka kocaman oldu leke leke etrafına doğru büyüdüğünü gördüm.
-Çok güzelleştim :KK70: Ciddi ciddi aynanın kendi fotoğraflarımı çekecek kadar kendimi beğenmeye başladım :KK70: Hamile kalımca uykusuzluk yorgunluk derken geçti o güzellik ama :KK70:

O hafta cuma günü adet olmam gerekiyordu olmadım, cumartesi test yapmak istiyorum dedim vazgeçtim, pazar günü eşime nöbetçi eczane arattım :-)
Pazar günü çıktı şu erken testlerden birinde.
Size tavsiyem bekleyin, benim gibi olmayın. Sonrasında, çok erken öğrendiğim için ve geç döllenme olduğu için her türlü ihtimalin stresini yaşadım. Geç döllenme kesinleşene kadar hcg haftasına göre düşük olduğu için dış gebelik şüphem vardı falan. Benimki sadece öneri, ben de beklemedim 1 hafta geçsin :KK70:

Teşekkür ederiim, darısı başına, başınıza inşallah :KK68:
Benim belirtilerim hatırladığım kadarıyla
-1 hafta kala filan çok ciddi batmalar yaşadım kasıklarımda 3 kez filan çok şiddetliydi ayaktayken iki büklüm oldu. Bağlar gerildiği için oluyormuş.
-Göğüslerimde dolgunluk ve çok ağrı oldu ama adet öncesi de yaşardım
-Asıl belirtim şu oldu, memenin koyu bölgesinin çapı çok büyüdü baya o halka kocaman oldu leke leke etrafına doğru büyüdüğünü gördüm.
-Çok güzelleştim :KK70: Ciddi ciddi aynanın kendi fotoğraflarımı çekecek kadar kendimi beğenmeye başladım :KK70: Hamile kalımca uykusuzluk yorgunluk derken geçti o güzellik ama :KK70:

O hafta cuma günü adet olmam gerekiyordu olmadım, cumartesi test yapmak istiyorum dedim vazgeçtim, pazar günü eşime nöbetçi eczane arattım :-)
Pazar günü çıktı şu erken testlerden birinde.
Size tavsiyem bekleyin, benim gibi olmayın. Sonrasında, çok erken öğrendiğim için ve geç döllenme olduğu için her türlü ihtimalin stresini yaşadım. Geç döllenme kesinleşene kadar hcg haftasına göre düşük olduğu için dış gebelik şüphem vardı falan. Benimki sadece öneri, ben de beklemedim 1 hafta geçsin :KK70:
Cevabin icin cok cok cok tesekkurler canim benim cok sevindim benimde ayni belirtiler var inşallah bende görurum o iki cizgiyi aminn :)

Cevabin icin cok cok cok tesekkurler canim benim cok sevindim benimde ayni belirtiler var inşallah bende görurum o iki cizgiyi aminn :)

İnşallah hayırlısıyla canım.
Kendini şartlama yine de, adet olucam gözüyle bakmaya çalış. Aylarca o beklentinin hayal kırıklığını yaşamış biri olarak bilirim, zor oluyor.

Hamilesin hayırlı olsun. Ben hamileligimi ilk öğrendiğimde 4-5 haftalik civarı folik asite başladım ve bitene kadar kullanmam söylendi günde 1 tane yemeklerle beraber. Beyaz bi kutucuk kapaklı üstünde Folic yazar. 3 ay gidiyo işte 90 tane var içinde

Back
X