Sizce hamile olabilir miyim

10 aralıksa daha 3 gün olmuş
Daha gebelikten söz edilemez
Belirtileriniz ya psikolojik ya da üşütme vs.
Merhaba ben en son 6 ekimde cinsel birliktelik yaşadım ve prezervatifle korunduk üzerine 15 ekim ve 12 kasım tarihlerinde 2 kez regl oldum ancak bu ay 10 aralıkta regl olmam gerekirken kahverengimsi pütürlü ve parçalı bi akıntım oldu. Regle göre miktarı az ama regl gibi parçalı ve kötü kokuluydu. Yaklaşık 7 gün devam etti regle çevirmedi. 2 kez yani 6 kasım ve 12 aralıkta test yaptım negatifti. Sizce yine de hamile olabilir miyim? 6 kasımdaki ilk idrarım değildi ama 12 aralıktaki ilk idrarımdı. Bir de 8 ekimden itibaren yurtdışındayım yani hava değişiminin etkisi olmuş olabilir mi? Olduysa neden ilk aylar düzenliydi?

Merhaba ben en son 6 ekimde cinsel birliktelik yaşadım ve prezervatifle korunduk üzerine 15 ekim ve 12 kasım tarihlerinde 2 kez regl oldum ancak bu ay 10 aralıkta regl olmam gerekirken kahverengimsi pütürlü ve parçalı bi akıntım oldu. Regle göre miktarı az ama regl gibi parçalı ve kötü kokuluydu. Yaklaşık 7 gün devam etti regle çevirmedi. 2 kez yani 6 kasım ve 12 aralıkta test yaptım negatifti. Sizce yine de hamile olabilir miyim? 6 kasımdaki ilk idrarım değildi ama 12 aralıktaki ilk idrarımdı. Bir de 8 ekimden itibaren yurtdışındayım yani hava değişiminin etkisi olmuş olabilir mi? Olduysa neden ilk aylar düzenliydi?
Hayır hamile olmanız imkansız. Zaten regl olmuşsunuz tam 2 ay geçmiş ve zaten korunmuşsunuz. Hava değişimi olabilir evet. Yılın 12 ayı hep düzenli olmaz.

Hayır hamile olmanız imkansız. Zaten regl olmuşsunuz tam 2 ay geçmiş ve zaten korunmuşsunuz. Hava değişimi olabilir evet. Yılın 12 ayı hep düzenli olmaz.
Teşekkür ederim yanıtınız için bunu o zaman böyle sayayım mı? Ya buraya o kadar çok alıntı girilmiş ki acaba prezervatif aslında yırtık olabilir mi? Aslında hamileyim ama yine de regl oluyor olabilir miyim, geç döllenme bu mu, böyle mi olur falan diye düşünmekten kal geldi. Bir de bu regl böyle olunca çok korktum. Aslında diğer regllerim gayet normaldi. Öncesinde başlayan göğüs hassasiyetlerim falan reglle bitti ama işte insan şüphede kalıyor

Merhaba yumurtlamamdan 17 gün geçti 31 inde adet olmam lazımdı olmadım acaba belli olurmu test yapsam kanda ne kadar sürede belli oluyo

Kızlar benimde 4 gün kaldı Reglime göğüslerim şiş dokununca hafif acı var. Bacaklarım sızlıyor kasıklarımda ara ara batmalar oluyor test yapsam çıkarmı? Testi ilk idrarda yapmak zorundamıyım? Gün içinde olmuyor mu?

Mrb kızlar ben 26 aralikta yumurtalarim toplandi 1 tane toplandi oda canlanmadi suan ara verdim ilk tup bebek tedavim di 27 aralikta gogus agrim basladi hala da devam ediyo adetime de 11 gun var boyle bisey neden olmus olabilir bilgisi olan varmi cevaplarsaniz cok sevinirim

Back
X