• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim

seygul

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
9
3
16
27
Merhabalar, biraz önce yaptığım testi ( akşam saatleri) fotoğraf olarak aşağıda yükleyeceğim. Predoctor markası güvenilir mi? Sizce hamile miyimdir? Bu şekilde silik görüp hamile olduğunu öğrenenler oldu mu?

Eklentiler

• IMG_2451.webp
    IMG_2451.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar, biraz önce yaptığım testi ( akşam saatleri) fotoğraf olarak aşağıda yükleyeceğim. Predoctor markası güvenilir mi? Sizce hamile miyimdir? Bu şekilde silik görüp hamile olduğunu öğrenenler oldu mu?
Ben de bu şekilde silik çizgilerle öğrendim beta 22 gelmişti
Ay bilemiyorum ya :)) ilk çocuktan sonra uzun süre geçmesine rağmen reglim bir türlü düzene oturmamıştı. Yine uzun süre olmadığım dikkatimi çekince böyle bir şeyle karşılaştım. İçimi bir heyecan sardı

Ay bilemiyorum ya :)) ilk çocuktan sonra uzun süre geçmesine rağmen reglim bir türlü düzene oturmamıştı. Yine uzun süre olmadığım dikkatimi çekince böyle bir şeyle karşılaştım. İçimi bir heyecan sardı
Allah gönlünüzdekini versin inşallah vardır gebelik 🙏 sabah ilk idrarla bir daha test yapmayı deneyin isterseniz ☺️

Prodoctor güvenilir değil. Ben gecen ay transferimde 12'li kutu almıştım, 6. Günden itibaren her gün, testi yapar yapmaz silik çizgi çıkardı. Bu zaman zarfında ara ara 4 tane de predictorle yapmıştım, onda ısrarla negatif çıkıyordu. Ama insan pozitife inanmak istiyor işte. Sonuçta kan testim negatif çıktı. Çok büyük hayal kırıklığı oldu gerçekten. Prodoctora güvenmiyorum. Haa ama şunu da söyleyeyim, 4 yıl önce predictorle yaptığım bir test çok net negatif çıktığı halde kan tahlilinde 176 ile öğrenmiştim. Gebelik 10. Haftada sonlandı ama test pozitifi göstermemişti. Ama en azından yalancı pozitif de göstermiyor diye düşünüyorum. Şimdi yine transferimin 6. Gunundeyim, bugün de artımed erken gebelik testiyle yaptım, anında belirgin bir silik çizgi çıkardı. Onunla ilgili de meğer çok fazla yalancı pozitif çıkardığı bilgisi varmış, bilmiyordum. Yarın sabah ilk idrarla predictorle yapacağım tekrar

Back