Sizce hamile olabilir miyim

elif_98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
10
0
1
25
Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum öncelikle reglime 7 gün kala eşimle bir birliktelik oldu içime boşaldı zaten çocuk düşünüyoruz şuanda yarın 3 gün olucak reglim gecikti sadece göğüslerimde ağrı var sizce hamilelik olabilir mi test yapsam erken mi bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz bana

gecikme varsa evet çıkabilir ama adete 1 hafta kala çoktan yumurtlamış olmanız gerekiyor yanı ihtimal

Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum öncelikle reglime 7 gün kala eşimle bir birliktelik oldu içime boşaldı zaten çocuk düşünüyoruz şuanda yarın 3 gün olucak reglim gecikti sadece göğüslerimde ağrı var sizce hamilelik olabilir mi test yapsam erken mi bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz bana
Yani test yapın isterseniz varsa çıkar ama regl 1 hafta kala değil de eğer çocuk istiyorsanız 2 hafta kala ilişki daha mantıklı olur. Yumurtalamadan 2 hafta sonra adet oluyoruz çünkü

Evet yumurtlama dönemi de değildi aslında takip ediyorum normalde ama belki olmuştur yada geç döllenme de olabilir hala bir belirti yok

Yani test yapın isterseniz varsa çıkar ama regl 1 hafta kala değil de eğer çocuk istiyorsanız 2 hafta kala ilişki daha mantıklı olur. Yumurtalamadan 2 hafta sonra adet oluyoruz çünkü
Evet çocuk istiyoruz dediğiniz çok doğru ama hala bir belirti yok belki geç döllenme olabilir diye düşünüyorum biraz daha beklesem daha iyi

Regle 7 gün kala pek mümkün değil ovülasyon haftanız regliden ortalama 14 gün öncesine gelir genelde ama yinede gecikmeniz varsa test yapın inşallah sonuç gönlünüzce olur

Evet dediğiniz gibi ama hala berliti yok bakalım çok umutlanmakta istemiyorum biraz daha bekleyip öyle test yapıcam

Back
X