sizce hamile olma ihtimalim var mı?

sennur1989

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
23
0
16
İzmir
mrb arkadaşlar ben 23 yaşında bekar biriyim.sevgilimle ilişkiye girdik aralık ayında.o günden beri adetimde sorun yaşamıorum herhangi bir gebelik belirtimde olmadı.ama ben bunlara rağmen eczaneden test aldım negatif çıktı.ona inanmadım şubat ayı yani 1.5 ay sonra kanda b hcg ye baktırdım 1.20 çıktı bu negatif demekmiş.dün tam 4 ay oldu.karnım büyüdü ve birkaç gündür sırt ağrım var.geçen gün tekrar eczaneden test aldım oda negatfi çıktı.karnım sert değil sallanıyor bildiğim kadarıyla hamile karnı 4 ayda sertleşir.sizce bunca testin negatif çıkmasına rağmen hamile olma ihtimalim var mı 4 ay geçti?yardımcı olursanız sevinirim.

canım aralık ayında ılıskıye gırdıkten sonra adetlerımde her hangı bısey yok demıssın ve gebelık testıyle de bı kac defa bunu bakmıssın
bence hamıle degılsın canımm . kılo almıs olabılırsın :9: kormana gerek yok bence ki bhcg de yanılgı olmaz 5 ve uzerı hamıledır senınkısı negatıf yanniii:1:

canım bi jinekoloğa görün derim ben, ultrason vs. dış gebelik denen bir şey sonuçta ama stres de yapma başka bi şeyden de kaynaklanmış olabilir şikayetlerin

ya cnm banada arkadaşım kan testi kesindir ki sen 1.5 ay sonra yaptırdın dedi.evet adet sorunum olmadı hiç gün bile sekmedi yani aralıktan beri.bunca teste rağmen ihtimal yoktur heralde.

bilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, eğer gebelik yoksa kanda bhcg değeri tamamen sıfır çıkmaz mı, yani neden 1in üstü çıkıyor ki :44:

bilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum, eğer gebelik yoksa kanda bhcg değeri tamamen sıfır çıkmaz mı, yani neden 1in üstü çıkıyor ki :44:

ben ebe bir arkadaşıma sormuştum oda başka bişey için yaptırmış ondada 1.20 çıkmış bu normal troidlerden dolayıdır demişti.5 in üstüyse gebelik var demekmiş.

ben ebe bir arkadaşıma sormuştum oda başka bişey için yaptırmış ondada 1.20 çıkmış bu normal troidlerden dolayıdır demişti.5 in üstüyse gebelik var demekmiş.

anladım canım teşekkür ederim, peki yükselme ihtimali de oluyor muymuş ?

hamile deyılsin korkma ilişkiden dort gun sonra dollenme olursa kanda bellı olur doktor bana dedi bence doktora gorun adet duzensizliği var sende

inanın sırt ağrısından başka şikayetim olmadı 4 ay boyunca kasık bel ağrım vs.hiç olmadı.karnım büyüdü diorum ama pantolonlarım büyük ölçüde daralmadı.

yükselme ihtimali anca gebelik varsa oluyomuş cnm

ben de adetten 10 gün önce yaptırmıştım 1.7 çıkmıştı şu anda battan 8 gün geçti ve hala olmadım olumsuz yanıttan korkuyorum, 4 gün önce idrar testi yaptım negatifti, cuma günü doktor randevum var bakalım o zaman öğrenicez:34:

ben de adetten 10 gün önce yaptırmıştım 1.7 çıkmıştı şu anda battan 8 gün geçti ve hala olmadım olumsuz yanıttan korkuyorum, 4 gün önce idrar testi yaptım negatifti, cuma günü doktor randevum var bakalım o zaman öğrenicez:34:

kan testinde hata ihtimali olmuyor diolar kesin sonuçmuş ama bellide olmaz cnm bnm sıkıntım bekar olmam.

Asla hamile falan değilsin, endişelenme. Karnının büyümesinin baka nedenleri vardır mutlaka. Regl de oluyormuşsun, hiçbir hamilelik belirtisi yok ki.

o kadar test yapmıssın ki bu ımkansız ama yınede bır kadın doguma gıt istersen muane ol adet ten dolayı olabılır belkı kılo aldın farkında olmadan hamıle olsan zaten bırıncı adetten sonra kanında salgılanıyor cıkar bu zaten . sende baska bır rahatsızlık olabılr ayrıca korunmadınız mı bare korunsaydınız

Back
X