sizce hamile olma ihtimalim var mı?

Korunmadık ama iliskiden bir ay sonra kan yaptırdım negatif çıktı gecen gun eczaneden alıp yaptım oda negatif çıktı her ay adet oluyorum zaten

kafana takıp evhamlanmışsın psikolojik bir durum yaşıyorda olabilirsin.bunca negatiften sonra ihtimal yok hemde dort ay ne demek biliyormusun sen eli kulagında kımıldamalarını duymak üzeresin demek varmı bir kımıldama hareket...bence korkmakdan vzgeç artık. korktukça kendini hamile gibi hissediyorsun...

kıpırdama falan hissetmiyorum ama hissetsemde bebek olduğunu anlıcak kadarmıdır bu hareketler?ya bukadar belirtisiz bir hamilelikte olmaz heralde yani?ne ağrı sızı hiçbişey yok.

ya bır hastlık vardı karın sısmesı sen bır doktora gıt dahılıye doktoruna onemlı bır rahatsızlıkdı haberın olsun cok gec kalma

canım benım ben hıc hamıle olmadım fakat bana hamıle degılsın gıbı gelıyor bı ozel klınıge gıdıp son bır kez test yaptır ve dahılıye ye gıt karnına baktır önemlı bır konu olabılır kılo almadıysan hamılelık dısında

Arkadaslar hamile insanın midesi olur mü bnm oturduğum zaman midem katlanıyor hem 4.ayda karnımın ortasında koyü kahve çizgi olması gerekmez mı cok belirgin sekilde

ya arkadasım gobek bu bence kılo almıssın sen benımde oturunca gobegım katlanıyor herkesın katlanır bu ya bende 53 kıloyum :d yanı daha ne dıyım sen hamıle mı olmak ıstıyorsun o zaman bır daha deneyın ne dyım kı ultrosanda bakılmıs kan tahlılı ıdrar tahlılı yapılmıs daha ne yapılcak .kadın dogumcuya gıt sonrada dahılıyeye

dıs gebelık olma ıhtımalını kaldırmak ıcın kadın dogumcuya bır gıt gorun gec kalmadan bu kadınlar ıcın tehlıkelı bır sey

Back
X