sizce hamile olma ihtimalim varmi :(

ikincisans88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
959
-4
0
İzmir
merhaba kızlar;
2aydır yazz 24+4 dogum kontrol hapını kullanıyorum kutunun bıtmesıne 2,kutumun 3 adet kaldı .pazar aksamı eşimle ilişkiye gırerken prez yırtıldı yanlıslıkla ıcıme gelmısfarkedınce kalktık yıkadık ama ıcımde yınede korku var 2,ay bu hap tam koruyor degılmı? bıtınce daha kullanamyacagım zatende ruyamdada gordum hamıleydım korkuyorum suan cok erken 3aylık evlıyız ,borclar var sorunlar var , iş var fıkırlerınızı rıca edıyorum

yanlış anlamadım dimi

hem sen,hem eşin mi korunuyorsunuz?

bişii olmamıştır sanırım ama hiç bir yöntem % 100 korumaz

nasiiiiiiiipp arkadaşım

hakkında hayırlısı

yanlış anlamadım dimi

hem sen,hem eşin mi korunuyorsunuz?

bişii olmamıştır sanırım ama hiç bir yöntem % 100 korumaz

nasiiiiiiiipp arkadaşım

hakkında hayırlısı

evett canım hap ılk ay tam korumuyor dıye 2 ,ay koruma baslıyor dıye eşimde korunuyordu 2,ayın sonuna kadar oda kullanıcaktı kutunun bıtmesıne az kalmıstı ama boyle bırsey oldu hayırlısı Allahtan tabı ama ruyam benı cok etkıledı ve psıkolojık olarak sankı kasıklarımda gobegımde sıslık hıssedıyorum 5gunde bukadar belırtı olmaz zaten degılmı psıkolojık olsa gerek adetım 23 unde bakalım ınsallah olurum kan testı yaptırmaya korkuyorumda sonuçtan

kahpekader canım nasılsın gözükmüyosun aman deyim kızma ama o adamdan çcuk felan yapma sakın :)))

kahpekader canım nasılsın gözükmüyosun aman deyim kızma ama o adamdan çcuk felan yapma sakın :)))

canım baska bır ofıse yardıma gıdıyordum bırkac zamandır ,ondan yoktum sımdı kendı ofısıme geldım ve foruma gırebıldım. aramız duzeldı canım ama nolur nolmaz yınede cocuk ıcın cok erken. gercı regl oldum degılmısım bosa korkmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…