Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En temizi kan vermen bence :) net sonuçAdet olma tarihim 11 gün gecikti. Bugün test yaptım ama negatif cıktı. İlk defa bu kadar gecikti. Kendimde farkettiğim değişiklikler uyku durumumun artması ve akıntımın fazlalaşması.
Aynen öyle aslında. Sonuç olumsuz cıkar diye bekliyorum hala birazEn temizi kan vermen bence :) net sonuç
Herhangi bir saglik sorunun yoksa gecikmen normal degilse bence bekleme :) keske benimde bir şüphem olsaydi buna dair adetlerim duzensiz uğraşıp duruyorum asilama yaptiracagim malesef pkos var :) eger istiyorsan insallah vardir bebis diyelim :)Aynen öyle aslında. Sonuç olumsuz cıkar diye bekliyorum hala biraz![]()
Genelde adetlerim bi kaç gün oynar ilk defa böyle oldu. Düşünüyorum bebek aylardır ama olmamıştı. Pkos çok önceden beri olunuyor dimi. Bi an o olabilir mi diye düşündüm ama bilemedimHerhangi bir saglik sorunun yoksa gecikmen normal degilse bence bekleme :) keske benimde bir şüphem olsaydi buna dair adetlerim duzensiz uğraşıp duruyorum asilama yaptiracagim malesef pkos var :) eger istiyorsan insallah vardir bebis diyelim :)
Bencede en azından silikte olsa çıkardı. Bi kan vereyim duruma göre doktor yolu gözüktüBu kadar gecikmeye kaset testte çıkması lazımdı. Emin olmak için kan da verin ama orda da çıkmazsa doktora bir gözükmeniz lazım
Hadi insallah gecikme baya olmus çünkü, bu arada benimde 1 ay olacak gecikmem gecen pazartesi doktora gittim kan negatif ultrasondan bakti ama adet soktucu vermedi supheli dedi 15 gün daha bekleyelim dedi simdi 1 hafta kaldi tekrar regl belirtileri yasiyorum doktor niye oyle karar verdi hic bilmiyorumBencede en azından silikte olsa çıkardı. Bi kan vereyim duruma göre doktor yolu gözüktü
Ben evlendikten 8 ay sonra ogrendim bekarken hic duzensiz adet olmuyordum. inşallah degildir pkos biraz ugrastirici cunkuGenelde adetlerim bi kaç gün oynar ilk defa böyle oldu. Düşünüyorum bebek aylardır ama olmamıştı. Pkos çok önceden beri olunuyor dimi. Bi an o olabilir mi diye düşündüm ama bilemedim
Benimde 2.yılım. Ama hiç böle olmamıştı şaşırdım. Kiloda aldım biraz belki onlada alakalıdır bilmiyorumBen evlendikten 8 ay sonra ogrendim bekarken hic duzensiz adet olmuyordum. inşallah degildir pkos biraz ugrastirici cunku
Bu da ilginçmiş. Geç döllenme olur falan diye mi düşündü acabaHadi insallah gecikme baya olmus çünkü, bu arada benimde 1 ay olacak gecikmem gecen pazartesi doktora gittim kan negatif ultrasondan bakti ama adet soktucu vermedi supheli dedi 15 gün daha bekleyelim dedi simdi 1 hafta kaldi tekrar regl belirtileri yasiyorum doktor niye oyle karar verdi hic bilmiyorum
Inan cok ilginc yani reglim cok düzenlidir ilk kez basima boyle bir sey geldi bakalim bu hafta regl olurum çünkü belirtiler var olmazsa ilac alacagim artik.Bu da ilginçmiş. Geç döllenme olur falan diye mi düşündü acaba
İlginç gerçekten. Geç döllenmede olabilir bence kesinlikle ondan bekliyor doktor. Bende ondan şüpheleniyorum o yüzden bekliyorum. Seni alttan mı ultrasonla muayene etti. Ben korkuyorum birazda muayene denInan cok ilginc yani reglim cok düzenlidir ilk kez basima boyle bir sey geldi bakalim bu hafta regl olurum çünkü belirtiler var olmazsa ilac alacagim artik.
Rahim kalinligindan suphendi bende 1 hafta kadar oncesinde iliski yasamistim belkide gec dollenme diye dusundu.
Niye korkuyorsun agri olur diye mi yoksa bir sey varsa zarar mi verir diye ?İlginç gerçekten. Geç döllenmede olabilir bence kesinlikle ondan bekliyor doktor. Bende ondan şüpheleniyorum o yüzden bekliyorum. Seni alttan mı ultrasonla muayene etti. Ben korkuyorum birazda muayene den
Inan cok ilginc yani reglim cok düzenlidir ilk kez basima boyle bir sey geldi bakalim bu hafta regl olurum çünkü belirtiler var olmazsa ilac alacagim artik.
Rahim kalinligindan suphendi bende 1 hafta kadar oncesinde iliski yasamistim belkide gec dollenme diye dusundu.
Psikolojik biraz ya bi kez kötü bi alttab muayene tecrübesi yaşadım o yüzden tedirgin oluyorum.Niye korkuyorsun agri olur diye mi yoksa bir sey varsa zarar mi verir diye ?
Bence kandan baktir en sagliklisi olur baya da gecmis
Evet altan muayene etti yani hiçbir fikrim yok deidgim gibi regl sancim var hafif lekelenmeler de yasiyorum nasip kismetten otesi yok.
Cok haklisin gerçekten rahatsiz edici ama doktor cok onemli burada, rahat olmaya calis ben ozellilkle kist olmasindan korkmustum yumurta catlamayip kist oluyormus diye okumustum ô yuzden erkenden baktirmakta fayda varmis. Gerçi belki gebeliktir senin kimbilirPsikolojik biraz ya bi kez kötü bi alttab muayene tecrübesi yaşadım o yüzden tedirgin oluyorum.
Bakalım canım inşallah. Öyle olmazsa mecbur doktor yolu gözüktü.Cok haklisin gerçekten rahatsiz edici ama doktor cok onemli burada, rahat olmaya calis ben ozellilkle kist olmasindan korkmustum yumurta catlamayip kist oluyormus diye okumustum ô yuzden erkenden baktirmakta fayda varmis. Gerçi belki gebeliktir senin kimbilir![]()