Gebeliğe Hazırlık Sizce hamilelik mi ? 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kivircikkuala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
1.129
884
43
28
Merhaba Hanımlar 🌹
Testlerde de gördüğünüz gibi 14.15 pik 16 da çatlamam gerçekleşti . 🥰 14.15 ve 16.ncı günlerimi değerlendirdim . Umudum yoktu açıkçası dördüncü ayımız denemede . Dün akşam bacak egzersizi yapmak istedim yaptım da ama 10 dk sonra kadar bi sancı girdi sağ kasığıma ve beni mahvetti . Öncesinde hafif bir ağrılarım vardı . Geçtiğimiz aylarda kum dökmüştüm ondan şüphe duymuştum ama daha sonrasında farklı olduğunu düşünmeye başladım dökenler bilir geçmeyen bi ağrısı oluyor . Acaba gebelik ihtimali var mıdır 😍 yoksa enfeksiyon kist gibi birşey mi ? Bata 8 gün var akıntım oluyor oda normal mi belirti mi çözemiyorum 🥲 fikirlerinizi merakla bekliyorum 😍😍

Kızlar Bugün ki hcg testimi de yükledim ama sabah yapıldı evden çıkmak zorunda kaldım unuttum gitti döndüğümde çizgiyi gördüm bakalım nasip 🐣🙏🏻

Eklentiler

• 30AB8090-AD5A-4EDB-92E1-30761C9E170F.webp
    30AB8090-AD5A-4EDB-92E1-30761C9E170F.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 179
  • E5878595-FF1E-44A6-959B-9A60C76AF266.webp
    E5878595-FF1E-44A6-959B-9A60C76AF266.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar 🌹
Testlerde de gördüğünüz gibi 14.15 pik 16 da çatlamam gerçekleşti . 🥰 14.15 ve 16.ncı günlerimi değerlendirdim . Umudum yoktu açıkçası dördüncü ayımız denemede . Dün akşam bacak egzersizi yapmak istedim yaptım da ama 10 dk sonra kadar bi sancı girdi sağ kasığıma ve beni mahvetti . Öncesinde hafif bir ağrılarım vardı . Geçtiğimiz aylarda kum dökmüştüm ondan şüphe duymuştum ama daha sonrasında farklı olduğunu düşünmeye başladım dökenler bilir geçmeyen bi ağrısı oluyor . Acaba gebelik ihtimali var mıdır 😍 yoksa enfeksiyon kist gibi birşey mi ? Bata 8 gün var akıntım oluyor oda normal mi belirti mi çözemiyorum 🥲 fikirlerinizi merakla bekliyorum 😍😍
Canım merhaba öncelikle inşallah hamilesindir. Adetin geçmeden bilemeyiz cnm en erken erken gebelik testi ya da kan tahlili ile anlayabilirsin. Ki bazen hiç bir belirti olmadan hamile kalinabiliyor.

Canım merhaba öncelikle inşallah hamilesindir. Adetin geçmeden bilemeyiz cnm en erken erken gebelik testi ya da kan tahlili ile anlayabilirsin. Ki bazen hiç bir belirti olmadan hamile kalinabiliyor.
Evet kuzum biliyorum belki başına gelen olmuştur diye yazdım 😍 bu dördüncü ayımız İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻

Merhaba Hanımlar 🌹
Ay yumurtlama günümüzden tut beklenen adet tarihimize kadar aynı. Bende beyaz akıntı ve bel ağrısı var kaşık ağrım var diyemeyeceğim çok ufak ağrı var sadece umarım hamileyizdir 🥺

Ay yumurtlama günümüzden tut beklenen adet tarihimize kadar aynı. Bende beyaz akıntı ve bel ağrısı var kaşık ağrım var diyemeyeceğim çok ufak ağrı var sadece umarım hamileyizdir 🥺
Bende de akıntı var kuzum çok az da kasık ağrısı İnşallah hamişizdir ondandır 🙏🏻🐣

Bende de akıntı var kuzum çok az da kasık ağrısı İnşallah hamişizdir ondandır 🙏🏻🐣
Cnm bende hamile kaldığın ay diyordum kesin kist oluşmuş enfeksyonum yükselmiştir diye ama hamileymişim cnm 😊ama tabi kistimde varmış cnm 8 haftalıkken ilk gittim kıstın var dedi sol tarafinda

Cnm bende hamile kaldığın ay diyordum kesin kist oluşmuş enfeksyonum yükselmiştir diye ama hamileymişim cnm 😊ama tabi kistimde varmış cnm 8 haftalıkken ilk gittim kıstın var dedi sol tarafinda
Ayy hayırlısı olsun aşkım 🙏🏻 bekleyip göreceğiz son 7🥰

Merhaba Hanımlar 🌹
Benim oyle olmuştu canm hatta kist sandım hastalanmayinca test yapmaya bile korktum

Merhaba Hanımlar 🌹
Rabbim inşallah umudunuzu boşa çıkarmaz hayırlı bi evlat nasip eder size biraz bekleyin adetinizin geçmesini kan testi verirsiniz 🥰🙏🏻

Yaa Canım benim İnşallah heveslenmiyim yine de 😒 ağrım yoktu bugün 🥲
Canm bnde akıntı devam etti yani agri oyle çok olmadı arada oldu son 2 ay adetim duzensizdi tahmini adet günüm çok agrim oldu yerimden bile kalkamadım o derece snra uyku başladı zaten ınsallah sende hamilesindie

Canm bnde akıntı devam etti yani agri oyle çok olmadı arada oldu son 2 ay adetim duzensizdi tahmini adet günüm çok agrim oldu yerimden bile kalkamadım o derece snra uyku başladı zaten ınsallah sende hamilesindie
İnşallah kuzum bugün doğum günümdü tek duam bu şu an 🙏🏻

Elbet olacak cnm hiç sıkma canını 🥰🤲
Amin İnşallah dün dışarıya çıktık motora binerken böyle sancılı batmam oldu normalde yaşamam böyle şeyler çok garibime gidiyor ya acaba kist mi diye düşünmeden edemiyorum 🥲 bugün yumurtlamadan sonraki 7. Gün daha 😓 ovulasyon testi yapayım dedim hcg harcanmasın diye 🤣 oda normal çıktı bu ayda olmadığına eminim 😒

Back
X