- 31 Mayıs 2023
- 12
- 2
- 16
- 32
- Konu Sahibi perilikosk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yaaa. :) artımed testin markası. Güvenilir mi bilmiyorum . Yarın kan testi yaptıracağım . Sonucu yazarım buraya teşekkürlerEvet canım var
artimed 5 dakikadan sonra yalancı pozitif çıkartıyor kaç dakika sonra çıktı?İnşallah yaaa. :) artımed testin markası. Güvenilir mi bilmiyorum . Yarın kan testi yaptıracağım . Sonucu yazarım buraya teşekkürler
9 gün geciktim. Bugün kan vereceğim bakalımİçini ferah tut canım. Adetine var mı daha?
1 dakika içerinde çıktı. 5 dk sürmedi.artimed 5 dakikadan sonra yalancı pozitif çıkartıyor kaç dakika sonra çıktı?
Silikte olsa gebelik vardır ilk 10 dk içinde çıktıysa sonuç kan vererek kesin sonuç elde edebilirsinizArkadaşlar bilen biri yazabilir mi. Bugün 3 farklı test yaptım üçünde de silik çizgiler çıktı. Sizce hamilelik var mıdır
ozaman var canım hayırlı olsun kan verdinmi?+1 dakika içerinde çıktı. 5 dk sürmedi.
Bariz var geç döllenme olmuş demekkiArkadaşlar bilen biri yazabilir mi. Bugün 3 farklı test yaptım üçünde de silik çizgiler çıktı. Sizce hamilelik var mıdır
Tesekkuler Artimed yanıltıcı oluyormuş bakalımBariz var geç döllenme olmuş demekkihayırlı olsun
![]()
Canım be yaptın. Sonucun ne olduBugün kan verdim . Sonucu yarın çıkacak. Merakla bekliyorum
Belirtilerin nelerdi lütfen söyler misin bata 4 var lütfen dua ediver37.89 çıktı beta hcg. Hamileyim galiba![]()
Halsizlik, uykum varmış gibi, beta degeri yukseldikce baş dönmesi, hafif mide bulantısı, karında batma hissi ani hareket edince, göğüs hassasiyeti oldu. Şimdi iyim 5 buçuk hafta oldu.Belirtilerin nelerdi lütfen söyler misin bata 4 var lütfen dua ediver
alirsin inşallah benimde 4 gün kaldı bata bekliyorum normalde bir hafta önceden fazlasıyla adet sansici yaşardım bu sefer o kadar değil pek adet olacak gibi değilim ama arada kaşığından bacağıma ağrı vuruyor göğüslerim her adet dönemindeki gibi hassas bakalım inşallah vardırHalsizlik, uykum varmış gibi, beta degeri yukseldikce baş dönmesi, hafif mide bulantısı, karında batma hissi ani hareket edince, göğüs hassasiyeti oldu. Şimdi iyim 5 buçuk hafta oldu.